Update articol:
PROIECT EDITORIAL SUSȚINUT DE HUAWEI

Huawei va deschide un centru de securitate și transparență cibernetică și în Italia

centru de securitate si transparenta Huawei in Italia, Centrul de cercetare matematica și calcul Lagrange Huawei

Huawei va deschide un centru de securitate cibernetică și transparență în Italia. Urmând să fie operațional la Roma din septembrie 2021, Centrul va oferi agențiilor guvernamentale, tehnicienilor experți, asociațiilor din industrie și organismelor de standardizare o platformă pentru comunicații de securitate, colaborare și inovare în ceea ce privește standardele de securitate și mecanismele de verificare, permițându-le să efectueze audituri de securitate și să testeze echipamentul Huawei. Centrul din Italia al Huawei, în plus față de cele care operează deja în Bonn, Dubai, Toronto, Shenzhen, Bruxelles și Marea Britanie, se va concentra pe trei domenii principale: cunoștințe, cooperare, verificare și testare, potrivit Channelcity.

Potrivit Huawei, Centrul va ilustra practicile de securitate cibernetică adoptate de Huawei pentru securitate și confidențialitate și va oferi posibilitatea de a experimenta noi tehnologii și provocările conexe de securitate cibernetică . De asemenea, va exista o facilitate în care vor avea loc ateliere, cursuri de instruire și evenimente. În plus, Huawei va colabora cu parteneri pentru a studia și promova dezvoltarea standardelor de securitate și a mecanismelor de verificare, pentru a facilita inovația tehnologică în domeniul securității cibernetice în întreaga industrie. În cele din urmă, Centrul de transparență cibernetică Huawei va fi deschis clienților și organizațiilor guvernamentale și independente implicate în testare, care vor fi invitate să efectueze audituri de securitate imparțiale și independente, în conformitate cu standardele și cele mai bune practici de securitate cibernetică recunoscute de industrie.

„Când vine vorba de securitate cibernetică, atât încrederea, cât și neîncrederea ar trebui să se bazeze pe fapte, nu pe sentimente, speculații și zvonuri nefondate. Cu anunțul de astăzi, ne propunem să oferim un mediu constructiv în care să demonstrăm spiritul nostru de deschidere, colaborare și transparență pentru a construi o Italia digitală “, a declarat Luigi De Vecchis , președintele Huawei Italia . “Huawei a făcut din securitatea cibernetică principala sa prioritate din 2010 și de atunci am investit mult în cercetare și dezvoltare. Centrele de securitate cibernetică și transparență fac parte din strategia pe care am urmat-o până în prezent pentru a ne permite să înțelegem și să verificăm mai bine modul în care Huawei se confruntă cu provocarea securității cibernetice în toate procesele și produsele sale”, a conchis Giuseppe Pignari, responsabil cu securitatea cibernetică al Huawei Italia.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (17/09/2021)

Functionarea Unitatii 1 la putere redusa

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 20 si 21 Septembrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Suspendare tranzactionare - 16:36 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera