Update articol:

Lucian Bode acordă nota 7, pe o scară de la 1 la 10, colaborării PNL cu PSD; PNL dă guvernări, nu participă în calitate de partid-balama

PNL

Lucian Bode, secretar general al PNL, acordă nota 7, pe o scară de la 1 la 10, colaborării cu partenerii de guvernare din PSD și se declară convins că liberalii pot să dea guvernarea României și după alegerile din 2024 ca un partid „care a unit dreapta în jurul său”.  În ceea ce privește alegerile prezidențiale, Partidul Național Liberal are capacitatea de a promova o persoană care să candideze și să câștige, a spus Lucian Bode într-un interviu pentru Digi24.

“Toate sondajele astăzi indică un grad de acceptabilitate al acestei coaliții de peste 60%, de aceea mi-am permis să dau nota 7, luând ca reper ceea ce spun românii. Să fie foarte clar: Partidul Național Liberal dă guvernări, nu participă la guvernări în calitate de partid-balama. Sunt absolut convins că în 2024 PNL poate da guvernarea României. Depinde doar de noi. Noi trebuie să facem tot ce ține de noi să reușim, împreună cu partenerii de coaliție, să trecem România prin această criză de securitate economică fără precedent de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace și să ne consolidăm ca partid de dreapta, cel mai mare partid de dreapta din România. Și îndrăznesc să spun să intrăm în alegerile din 2024 ca un partid care a unit dreapta în jurul său”, a spus Bode.

Întrebat despre o eventuală candidatură comună cu PSD la alegerile parlamentare, ministrul de interne a reamintit că a existat USL și crede că trebuie învățat din ce a fost bine ce a funcționat și ce nu a funcționat. „Nu cred că este bine să repetăm greșelile trecutului”, spune Lucian Bode.

„Să fie foarte clar, Partidul Național Liberal dă guvernări, nu participă la guvernări în calitate de partid-balama. Sunt absolut convins că în 2024 PNL poate da guvernarea României. Depinde doar de noi. Noi trebuie să facem tot ce ține de noi să reușim, împreună cu partenerii de coaliție, să trecem România prin această criză de securitate economică fără precedent de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace și să ne consolidăm ca partid de dreapta, cel mai mare partid de dreapta din România. Și îndrăznesc să spun să intrăm în alegerile din 2024 ca un partid care a unit dreapta în jurul său”, a declarat secretarul general al PNL.

 

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Unicredit Bank 2022 (UCB22) (27/06/2022)

Plata cupon nr. 10 si rambursare principal

AAGES S.A. (AAG) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24.06.2022

MedLife S.A. (M) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24 iunie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (27/06/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 20-24.06.2022