Surse: Ministerul Transporturilor a convocat AGA Tarom pentru astăzi, la ora 21, în vederea alegerii noului CA (vezi video declaraţii Lucian Bode şi Marius Bodea despre Tarom)

Viorica Dăncilă trebuie să dea explicații în fața deputaților!

#PNL o cheamă din nou în fața Parlamentului pe Viorica Dăncilă!La începutul lunii aprilie, premierul va trebui să vină în Parlament – dezmățul pe justiție trebuie oprit! Legile justiției au fost modificate samavolnic în Parlament, favorizând grațierea corupților. Samavolnicia a fost dusă la extrem prin ordonanțe de urgență.Astăzi, după toate modificările aduse Legilor justiției, toți marii corupți ajung să fie rejudecați și achitați, iar magistrații, umiliți.Guvernul a creat haos în funcționarea autorităților judecătorești prin instituirea unor norme echivoce.Guvernul a ignorat semnalele Comisiei Europene, Comisiei de la Veneția și al GRECO cu privire la stabilitatea legislației în materie de justiție.Pentru toate acestea, considerăm că Viorica Dăncilă trebuie să dea explicații în fața deputaților!Raluca Turcan Marius Bodea Lucian Nicolae Bode

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 20 martie 2019

Ministerul Transporturilor a convocat AGA Tarom pentru astăzi, la ora 21, în vederea alegerii noului Consiliu de Administraţie, potrivit surselor noastre.

Se pare că noul director general va fi Florin Susanu, director operaţiuni zbor la Tarom.    Un alt nume vehiculat este Maria Magdalena Grigore, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.  

Decizia Ministerului vine în urma declaraţiilor din presă potrivit cărora Tarom s-ar putea afla într-o criză fără precedent, după ce Ministerul Transporturilor, în calitate de acţionar majoritar al Tarom, a decis, săptămâna trecută, decapitarea întregului Consiliu de Administrație al TAROM, iar mâine încetează de drept mandatul Directorului General al TAROM,  Wolff Werner-Wilhelm. 

 

 

Potrivit legii, în situația în care nu există Consiliu de Administrație, prelungirea mandatului directorului general sau numirea unui alt director general nu este posibilă.

 

 

Marius Bodea, PNL: „TAROM poate rămâne cu toate avioanele la sol din cauza suspendării certificatului de operator aerian”

BVBStiri BVB

IAR SA Brasov (IARV) (22/06/2021)

Hotarari AGA O 21.06.2021

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere