Update articol:

Ponta: Vreau să văd măsurile pentru firmele româneşti

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, atrage atenţia Executivului că se impun o serie de măsuri economice concrete pentru firmele româneşti, care ar putea să se închidă, generând şomaj, în contextul pandemiei COVID-19, potrivit Agerpres.

“Vreau să văd măsurile pentru firmele româneşti. 25 peste trei zile. Se închid, mai avem 500.000 de şomeri, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie spune un milion şi îl cred. Ce facem cu acei oameni? Ne interesează de viaţa lor? Nu doar pe mine de vecin sau de frate sau de prieten. Pe statul român, cel care îl plătim cu toţii şi pe care îl ţinem să funcţioneze. Vreau să vedem aceste măsuri”, a afirmat Ponta, într-o declaraţie transmisă pe Facebook.

El a subliniat că Guvernul trebuie să ia decizii şi în ceea ce priveşte mediul de afaceri, domeniul financiar, spitale, magazine, persoanele care au contracte de muncă pe durată determinată.

“Vreau să vedem aceste măsuri. Le voi prezenta întotdeauna aici, pe Facebook, pentru că nu am avut niciun alt cadru”, a susţinut liderul Pro România.

Ponta a evidenţiat că în această perioadă este nevoie “de încredere, de lideri, de măsuri concrete şi de hotărâre”.

“Nu mai e vorba de politică. E vorba de supravieţuirea noastră a tuturor. Şi avem nevoie de încredere. Avem nevoie de lideri, avem nevoie de măsuri concrete şi avem nevoie de hotărâre. Şi asta o să cer în fiecare zi”, a spus el. 

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie