Update articol:
Turism Felix trece la administrare unitară, de către un CA din cinci membri

Președintele SIF Oltenia Tudor Ciurezu și președintele executiv SIF Transilvania Marius Moldovan intră în boardul Turism Felix

Sursa Facebook

Președintele SIF Oltenia Tudor Ciurezu și președintele executiv SIF Transilvania Marius Moldovan intră în boardul Turism Felix (TUFE), după ce acționarii au decis, în AGA din 3 octombrie, trecerea la administrare unitară, de către un CA din cinci membri, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Acționarii au decis: “Societatea este administrata, in sistem unitar, de catre un Consiliu de Administratie, organ colegial de conducere format din 5 membri, temporari si revocabili, persoane fizice si/sau juridice. Durata mandatului fiecarui administrator este stabilita prin hotararea adunarii generale ordinare a actionarilor care alege administratorii, ea neputand depasi 4 ani. Membrii consiliului de administratie isi aleg din randul lor un presedinte si un vicepresedinte.”

Prin metoda votului cumulativ, s-a ales noul Consiliu de Administraţie, pentru un mandat de 2 ani, incepand cu data de 03.10.2020 pana la 02.10.2022, în următoarea componenţă: Ciurezu Tudor; Moldovan Marius – Adrian; Petria Nicolae; Petrea Radu – Catalin si Susan Mihaela.

Presedinte al Consiliului de Administratie a fost ales Moldovan Marius – Adrian si vicepresedinte, Petria Nicolae, potrivit unui alt comunicat.

AGA aprobat remuneratiile cuvenite administratorilor pentru exercitiul financiar 2020, dupa cum urmeaza: presedinte – 5.500 lei net/luna; vicepresedinte – 5.000 lei net/luna si membru – 4.500 lei net/luna pentru fiecare

De asemenea, s-a aprobat stabilirea nivelului de asigurare de raspundere civila profesionala pentru membrii Consiliului de Administratie si pentru Directori/ Directori la nivelul de 50.000 euro/anual fiecare.

Totodata, AGA a decis schimbarea destinatiei programului de rascumparare aprobat in AGEA din 18.11.2019, din „distribuirea actiunilor rascumparate, cu titlu gratuit, administratorilor, directorilor si angajatilor societatii, in vederea eficientizarii si fidelizarii activitatii acestora, in cadrul unui program Stock Option Plan”, in „anularea actiunilor ce vor fi dobandite de societate, urmata de reducerea corespunzatoare a capitalului social”.

Modificarea modului de conducere a fost ceruta de SIF Transilvania.

SIF3 deține 63,2% din acțiunile Turism Felix (TUFE). La Turism Felix, președinte era Mihai Fercală, fostul președinte executiv SIF Transilvania.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (04/03/2021)

Obtinerea certificatului de inregistrare mentiuni

PATRIA BANK S.A. (PBK) (04/03/2021)

Actualizare Prezentare investitori

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (04/03/2021)

Notificare inchidere etapa 2 majorare capital social, intermediar Tradeville

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (SIF2) (04/03/2021)

Aprobare oferta publica de cumparare actiuni emise de Evergent Investments SA