Update articol:

Procedura de destituire a preşedintelui SUA: Donald Trump denunţă o “lovitură de stat”

Întrebat de John Roberts de la Fox News despre această informaţie, președintele Trump a spus miercuri la briefingul de presă despre coronavirus: „Din ce în ce mai mult auzim povestea ... facem o examinare foarte amănunțită a acestei situații oribile”. Întrebat de John Roberts de la Fox News despre această informaţie, președintele Trump a spus miercuri la briefingul de presă despre coronavirus: „Din ce în ce mai mult auzim povestea ... facem o examinare foarte amănunțită a acestei situații oribile”.

Preşedintele american Donald Trump a calificat marţi seara procedura de destituire care îl ameninţă drept o “lovitură de stat”, după ce în ultimele zile a lansat atacuri în toată regula la adresa opoziţiei democrate, transmite miercuri AFP, potrivit Agerpres.

“Ajung la concluzia că ceea ce este pe cale să se întâmple nu este o procedură de destituire, este o lovitura de stat care urmăreşte să pună mâna pe puterea poporului, pe votul său, pe libertăţile sale, pe al doilea amendament (al Constituţiei), pe religia sa, pe armata sa, pe zidul său de la frontieră şi pe drepturile ce i-au fost date de Dumnezeu în calitate de cetăţean al Statelor Unite ale Americii!”, a clamat preşedintele SUA.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au iniţiat săptămâna trecută o anchetă în vederea declanşării unei proceduri de destituire a preşedintelui.

Ei îi reproşează preşedintelui Donald Trump că i-ar fi cerut omologului său ucrainean, Volodimir Zelenski, într-o conversaţie telefonică purtată în urmă cu două luni, să îl ancheteze pe fostul vice-preşedinte Joe Biden, care se află în prezent într-o poziţie favorabilă în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la scrutinul prezidenţial din 2002. 

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (29/05/2020)

Incetare Mandat Reprezentanti Permanenti, Numire Reprezentanti Permanenti

TERAPLAST SA (TRP) (29/05/2020)

Rezultatul procesului de consultari cu sindicatul

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Document informare - alocare actiuni

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Raportare conform art. 69 alin. (1) din Legea 24/2017