Update articol:

Radu Crăciun rămâne președintele APAPR, după alegeri

Radu Craciun / Sursa Facebook

Adunarea Generala a membrilor APAPR a reconfirmat ieri prin vot conducerea la varf a organizatiei: BCR Pensii (reprezentata de dl. Radu Craciun) si NN Pensii (prin dna. Andreea Pipernea) isi mentin pozitiile de presedinte, respectiv vicepresedinte, potrivit unui comunicat.

Alti doi membri Consiliului Director al Asociatiei au fost reconfirmati in urma alegerilor APAPR: BRD Groupe Societe Generale (prin dna. Claudia Ionescu, director al directiei titluri) si Allianz-Tiriac Pensii Private (prin dl. Virgil Ichim). De asemenea, societatea Aegon Pensii (prin dl. Marius Ratiu) a fost votata pentru ultima pozitie dintre cele 5 ale Consiliului Director, in locul Generali Pensii.

Toate cele 5 mandate (presedinte, vicepresedinte, 3 membri) au durata de 3 ani. In cadrul Adunarii Generale a membrilor APAPR si-au exprimat votul toti membrii Asociatiei, care reprezinta 100% din industria de pensii private (administratori si banci depozitare, deopotriva).

“APAPR vizeaza in perioada urmatoare imbunatatirea legislatiei primare pentru ambii piloni, pe baza experientei acumulate in ultimul deceniu de activitate, cu un accent deosebit pe digitalizarea serviciilor noastre. Nu mai putin importante vor fi demersurile pe care le vom face in directia promovarii legii platii pensiilor private, o lege care ar fi trebuit sa existe deja de cativa ani. In acelasi timp, ne propunem ca eforturile in directia educarii si incurajarii romanilor in vederea economisirii pe termen lung prin intermediul pensiilor private sa continue. In acest scop, vom sustine inclusiv un regim fiscal mai favorabil pentru acest gen de economisire. Toate demersurile noastre se vor bucura de aceeasi transparenta si deschidere la dialog pe care le-am manifestat in mod constant”, a comunicat Radu Craciun, presedintele APAPR, cu ocazia realegerii sale in plenul Adunarii Generale.

De-a lungul activitatii sale de peste 15 ani, APAPR s-a implicat activ in dialog institutional pentru mentinerea si imbunatatirea legislatiei din domeniul pensiilor private, veghind in egala masura asupra protejarii intereselor participantilor si cresterii gradului de educatie si informare a acestora, potrivit comunicatului.

BVB | Știri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (26/05/2022)

Decizie CA - rascumparare actiuni proprii

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (26/05/2022)

Majorare tarife reglementate

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROPHARMA SA (RPH) (26/05/2022)

Raport anual 2021-completare situatii financiare consolidate,raport audit,ESEF

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/05/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)