Update articol:

Reacţia DIGI la Florin Cîţu: “Nici RCS & RDS, nici postul Digi24 nu poartă discuții sau negocieri cu Banca Internațională de Investiții privind o eventuală tranzacție, contrar informațiilor din postarea politicianului român”

digi communications

DIGI:  “Referirile la Digi24 din postarea senatorului Florin Cîţu și de o parte a mass-media sunt speculații total nefondate”

Referirile la Digi24 din postarea senatorului PNL Florin Cîţu și preluate de o parte a mass-media sunt speculații total nefondate, a transmis grupului DIGI, după ce liberalul a scris pe Facebook: “Banca Internațională de Investiții, controlată direct de Putin, se pare că este în procedura de achiziționare a unui pachet important de acțiuni în grupul Digi 24”.

Grupul Digi|RCS & RDS a transmis, în această seară:

“Precizăm că referirile la Digi24 din postarea preluată și de o parte a mass-media sunt speculații total nefondate. Deși informațiile au fost, ulterior, retrase de pe contul autorului, considerăm ca fiind necesare clarificările de mai jos, pentru a preveni răspândirea unor neadevăruri în legătură cu anumite activități sau linii de business ale companiei noastre.
Digi24 este brandul televiziunii de știri care aparține Grupului Digi|RCS & RDS, fiind doar una dintre activitățile de media din portofoliul firmei românești RCS & RDS S.A. Nici RCS & RDS, nici postul Digi24 nu poartă discuții sau negocieri cu Banca Internațională de Investiții privind o eventuală tranzacție, contrar informațiilor din postarea politicianului român.
Orice speculație referitoare la operațiunile derulate de societatea noastră, filială a unei companii listate la Bursa de Valori București, ar putea fi interpretată drept o tentativă de manipulare și influențare a pieței de capital.
Ținând cont de cele de mai sus, îi solicităm domnului senator să publice prezenta poziție în aceleași condiții ca informația inițială și facem apel către jurnaliștii și publicul de bună credință să descurajeze diseminarea acestor speculații”.

Acuzaţii extrem de grave ale senatorului PNL Florin Cîțu: „România bagă bani în Banca Internațională de Investiții, un vehicul care evident reprezintă interesele Rusiei în UE”

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014