Update articol:

UDMR îl propune pe analistul macroeconomic al OTP Bank România Balint Csaba pentru a fi membru în Consiliul de Administraţie al BNR

BNR

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) a anunţat, vineri, că îl propune pe economistul Balint Csaba, în vârstă de 33 ani, pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României, arătând că acesta este recunoscut profesional, în ciuda faptului că este foarte tânăr.

“Analistul macroeconomic al OTP Bank România, membru al Asociaţiei Economiştilor Maghiari din România, s-a născut în 1986 în judeţul Bihor. Deşi foarte tânăr, el deţine o recunoaştere profesională semnificativă: Balint Csaba a fost distins în acest an cu premiul pentru cele mai exacte estimări macroeconomice din România, (Forecast Accuracy Awards) dezvoltat de Consensus Economics din Londra. Suntem bucuroşi că a acceptat cererea noastră!”, se arată într-un comunicat UIDMR citat de Agerpres.

UDMR precizează că audierea acestuia va avea loc marţi, 2 iulie, în Comisiile de Finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor, după care plenul reunit al celor două Camere va decide componenţa Consiliului de Administraţie al BNR.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni pe 3 iulie în sesiune extraordinară pentru numirea membrilor Consiliului de Administraţie al BNR, la Consiliul Fiscal, dar şi pentru desemnarea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului.

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (19/05/2022)

Structura actionariat la data de 30 aprilie 2022

Erste Group Bank AG (EBS) (18/05/2022)

Rezultate vot - AGA Anuala din 18.05.2022

Digi Communications N.V. (DIGI) (18/05/2022)

Corectare erori materiale raport financiar Q1 2022

VRANCART SA (VNC) (18/05/2022)

Tranzactii parti afiliate conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)