Update articol:
ADVERTORIAL

Un nou proiect CAPEX.com cu focus pe educația financiară

capex podcast educatie financiara catalin oprisan vreau sa stiu

CAPEX.com, fintech-ul multi-licențiat, anunță cel mai recent proiect realizat împreună cu Cătălin Oprișan, realizatorul Podcastului Vreau să știu. Seria de episoade, urmează o structură care introduce ascultătorul în lumea finanțelor într-un mod progresiv. De la istoria banilor până la mecanismele ce acționează în spatele lor, prin aceste podcasturi CAPEX.com dorește să aducă un plus de valoare în sectorul educației financiare românești.

Colaborarea a început în forță, primul episod abordând subiectul economiilor, alături de Horia Gustă, Președintele Asociației Administratorilor de Fonduri din Romania, și a generat o peste 65.000 de vizionări în prima săptămână.

Pentru a urmări pe YouTube acest episod Vreau să știu – powered by CAPEX.com, accesați acest link.

Directorul sucursalei CAPEX.com România, Horia Păcurar:

“După cum am mai afirmat, interesul românilor vizavi de investițiile pe piețele de capital este aproape la același nivel pe piața europeană. Problema este că în țări precum Spania, Italia sau Germania vedem o comunitate de clienți cu anumit nivel de experiență, de cunoștințe. Tocmai pentru că știu ce să întrebe, știu și la ce să se aștepte, pe când în România suntem încă în faza incipientă.

Noi operăm de patru ani ca broker reglementat pe piața locală și am observat această deschidere tot mai mare a românilor către educație. Unul dintre obiectivele CAPEX.com, pe lângă oferirea unor servicii financiare personalizate, este acela de a pune la dispoziția clienților materiale educative care să îi ajute în tranzacții.

Am dezvoltat astfel Academia CAPEX, unde pot fi accesate diverse materiale educative, tutoriale, sau practici esențiale tranzacționării. Prin colaborarea cu “Vreau să știu” ne propunem să extindem inițiativa educațională și în afara bazei noastre de clienți. Vom susține astfel o serie de emisiuni ale căror subiecte vor gravita în jurul instrumentelor financiare și al bunelor obiceiuri în materie de investiții.”

Parteneriatul fintech-ului CAPEX.com cu “Vreau să știu” se materializează printr-o serie de 12 episoade, fiecare dintre ele având câte un invitat special. Printre aceștia se numără directori sau lideri ai unor instituții importante, cu o experiență bogată în administrare și finanțe. Aceștia au fost atent selectați din domenii diferite, dar conexe sectorului financiar, pentru a acoperi o paletă informațională cât mai largă.

CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd., companie autorizată și reglementată la nivel european de Cyprus Securities and Exchange Commission (licența nr. 292/16), având sucursala din România înregistrată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF). Compania deține o platformă de tranzacționare globală care oferă utilizatorilor săi informații de specialitate și resurse pentru a face piețele financiare cât mai accesibile. Infrastructura tehnologică și condițiile de tranzacționare transparente au propulsat CAPEX.com în topul cei mai respectați brokeri de pe scena internațională.

Vizitați www.capex.com/ro și urmăriți conturile de Facebook și Instagram pentru mai multe detalii și informații.

BVB | Știri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (24/05/2024)

Schimbari in conducerea societatii

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (INFINITY) (24/05/2024)

Demersuri vanzare pachet de actiuni detinut la Constructii Feroviare Craiova

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (24/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (24/05/2024)

Document informare - alocare actiuni gratuite

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (24/05/2024)

Raport tranzactii cu parti afiliate Hidroelectrica - Transelectrica