Update articol:
MÂINE, ÎN COMISIA DE INDUSTRII ȘI SERVICII

Virgil Popescu: PNL va cere ca PSD să nu mai blocheze investițiile strategice în sectorul de exploatare de gaz natural și de producție de energie electrică

PNL cere scoaterea tuturor prevederilor OUG 114/2018 care vizează domeniul energetic 

Reprezentații Partidului Național Liberal vor cere, mâine, în Comisia de Industrii din Camera Deputaților,  scoaterea tuturor prevederilor OUG 114/2018 care vizează domeniul energetic și care afectează consumatorii casnici și industriali, companiile de stat, precum și investitorii privați, potrivit deputatului PNL Virgil Popescu, vicepreședintele Comisiei. 

Domnia sa a mai spus că PNL va cere președintelui PSD al Comisiei de Industrie și Servicii, domnul Iulian Iancu, că PSD să nu mai blocheze investițiile strategice în sectorul de exploatare de gaz natural și de producție de energie electrică.

Deputatul PNL a explicat: “Mâine are loc reuniunea Comisiei de Industrie și Servicii a Camerei Deputaților la care se vor discuta prevederile OUG 114/2018.

Reprezentații Partidului Național Liberal vor cere, din nou, scoaterea tuturor prevederilor OUG 114/2018 care vizează domeniul energetic și care afectează consumatorii casnici și industriali, companiile de stat, precum și investitorii privați.

PNL va cere președintelui PSD al Comisiei de Industrie și Servicii, domnul Iulian Iancu, că PSD să nu mai blocheze investițiile strategice în sectorul de exploatare de gaz natural și de producție de energie electrică.

România trebuie să își diminueze și nu să își crească importurile de la Gazprom!

Întârzierea proiectului ExxonMobil de la Marea Neagră este un atentat la securitatea energetică a României! Din cauza acestor întârzieri, consumatorii vor continuă să plătească prețuri mari la gaz natural!”

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (19/01/2022)

Completare ordine de zi AGEA din 07.02.2022

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23(24).02.2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/01/2022)

Demarare oferta plasament privat accelerat in OMV Petrom S.A.