Update articol:
Acquisition International a făcut publică lista câștigătorilor AI Business Excellence Awards pentru anul 2019

Alexandrion Group a fost desemnat cel mai bun producător de spirtoase din Europa

Stelios Savva

Alexandrion Group este acum cel mai bun producător de spirtoase din Europa. Acquisition International a făcut publică lista câștigătorilor AI Business Excellence Awards pentru anul 2019, unde Alexandrion Group a fost numit „Best Spirits Producer 2019 – Europe”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Acquisition International, revistă digitală de știri din domeniul afacerilor worldwide, a dezvăluit câștigătorii în materie de business pentru anul 2019. Publicația, care de-a lungul timpului a premiat marile companii din Europa, a desemnat Alexandrion Group anul acesta ca fiind cea mai bună companie producătoare de spirtoase din Europa, potrivit aceleași surse.

„Este o onoare pentru noi să fim numiți cel mai bun producător de spirtoase din Europa de către una dintre cele mai proeminente publicații de business la nivel global. Este, în același timp o responsabilitate: aceea de a continua să oferim produse la aceeași calitate consumatorilor noștri. Mai mult, este un impuls pentru Alexandrion Group să își continue într-un ritm alert planul strategic de expansiune: construirea celei mai mari distilerii proprii din New York”, a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

În aceste perioade de tulburări financiare și economice, mediul de afaceri poate fi mai nesigur ca niciodată, dar, în ciuda acestui fapt, atât de multe companii înfloresc și fac tot posibilul pentru a realiza salturi incredibile atât pentru ele, cât și pentru clienții lor. Prin programul nostru, le-am oferit câștigătorilor oportunitatea de a fi recunoscuți pentru munca asiduă și angajamentul lor, dar și posibilitatea de a împărtăși succesul cu colegii din industrie, echipa și clienții lor„, a declarat Laura Hunter, Awards Coordinator.