Update articol:

Asociația Coaliția pentru Economia Digitală: șoferii de transport alternativ pot prelua pasageri din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă

  • Locuri de parcare dedicate transportului alternativ pentru preluarea pasagerilor

  • Semne de informare și dirijare a pasagerilor, în interiorul terminalelor, către locurile de preluare a comenzilor

Asociația Coaliția pentru Economia Digitală, organizație independentă care reprezintă principalele companii de ride sharing și e-hailing din Romania, Uber, Free Now și Bolt, anunță amenajarea a 6 locuri de parcare dedicate șoferilor de transport alternativ în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din București.

Locurile de parcare sunt situate la etajul 1 al parcării Sosiri Internaționale din incinta Aeroportului. Spațiile de parcare vor fi utilizate exclusiv pentru preluarea comenzilor plasate de pasagerii care sosesc cu avionul.

Respectivele locuri de parcare vor fi folosite pentru ca mașinile care prestează servicii în regim de transport alternativ să aibă posibilitatea de a prelua pasagerii din interiorul Aeroportului. Șoferii parteneri vor accesa locurile în momentul în care este plasată o comandă. Spațiile vor putea fi ocupate doar pentru un timp limitat astfel încât să le permită preluarea comenzii plasate de pasageri.

În același timp, în interiorul Terminalului Sosiri Internaționale (atât la etaj, cât și la parter) există semne de informare și dirijare a pasagerilor către locurile unde se vor putea îmbarca în mașinile comandate.

„Cele 6 locuri de parcare vor permite șoferilor parteneri ai platformelor de transport alternativ să preia comenzile pasagerilor ce sosesc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă într-un mod organizat și accesibil. Este un pas înainte în adoptarea serviciilor de transport alternativ, mai ales în condițiile în care, până nu demult, preluarea comenzilor de la Aeroport era o adevărată provocare atât pentru șoferi dar mai ales pentru pasageri. Suntem deschiși colaborărilor și cu alte Aeroporturi din țară pentru implementarea unor soluții similare care să permită diversificarea metodelor de mobilitate către și din Aeroport”,  a declarat Cătălin Codreanu, președintele Coaliției pentru Economia Digitală.

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (07/05/2021)

Contracte cu valoare peste 10% din cifra de afaceri

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:12 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera