Update articol:

AUR: Conducerea ASF va veni miercurea viitoare în Parlament; George Simion a intrat cu un grup de prostatari în sediul ASF

AUR a anunţat, joi, că, la solicitarea sa, conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) va veni pe 22 martie în Parlament pentru a da explicaţii cu privire la situaţia actuală din piaţa asigurărilor.
Totodată, liderul AUR George Simion a intrat, azi, în sediul ASF, împreună cu un grup de protestatari.

“Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat astăzi un protest spontan la sediul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară (ASF) cu privire la preţul pe care românii trebuie să îl plătească pentru poliţele de asigurare RCA. George Simion, preşedintele AUR, a avut o întâlnire cu preşedintele ASF, Nicu Marcu, cel care a anunţat că reprezentanţii conducerii autorităţii, respectiv preşedintele instituţiei şi vicepreşedintele responsabil de asigurări, vor veni miercuri, 22 martie, în faţa Parlamentului pentru a da explicaţii cu privire la situaţia actuală din piaţa asigurărilor”, a informat AUR, printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit AUR, în cadrul discuţiei, preşedintele ASF i-a transmis liderului AUR că soluţia pentru a fi rezolvată criza asigurărilor este în “mâna” Guvernului PSD-PNL-UDMR.

“În cadrul discuţiei pe care preşedintele AUR a avut-o cu preşedintele ASF, cel din urmă a spus că soluţia pentru a fi rezolvată criza asigurărilor este în mâna Guvernului PSD-PNL-UDMR! Această soluţie este aceeaşi despre care AUR vorbeşte de peste un an: înfiinţarea CEC Asigurări! Acest lucru presupune ca o parte din piaţa de asigurări să fie preluată de statul român. Conducerea numită politic a CEC are de un an pe masă dosarul înfiinţării CEC Asigurări, dar nu vor să îl aprobe. RCA-urile ieftine nu vor să fie asumate de nimeni! Atât cei care pun piedici înfiinţării CEC Asigurări, cât şi cei care nu vor să rezolve situaţia din piaţa asigurărilor sunt în curtea PSD şi PNL! Sunt necesare măsuri urgente din partea Guvernului PSD-PNL-UDMR, din partea premierului Ciucă! Nu trebuie să mai existe sfidări la adresa Parlamentului şi a românilor!”, a transmis AUR.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (20/03/2023)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BIOFARM S.A. (BIO) (20/03/2023)

Convocare AGA O & E 26/27.04.2023 (data de referinta 13.04.2023)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/03/2023)

VAN la data 31.01.2023 - date finale

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (20/03/2023)

Schimbari in Consiliul de Administratie

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (20/03/2023)

Schimbari in conducerea societatii