1. Eveniment


BANKING
FORUM

ONLINE
26 octombrie 2021
11:00 – 14:00

 

LIVE pe Financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

NOTĂ: Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului COVID-19, evenimentele Financial Intelligence planificate pentru anul acesta se vor desfășura în mediul ONLINE, până la depășirea acestor momente. 

2. Agenda


  • PNRR și finanțările bancare;
  • Finanțarea tranziției la economia verde;
  • Rolul băncilor în programul de relansare economică a României;
  • Impactul digitalizării asupra sistemului bancar;
  • Cum arată viitorul în banking: Bănci vs Fintech?
  • Programe guvernamentale pentru finanțarea IMM-urilor;
  • Susținerea antreprenoriatului de către bănci;
  • Cât timp vom mai avea dobânzi scăzute?
  • Educația financiară în pandemie;
  • Cum vor gestiona băncile insolvențele cauzate de pandemie?

 

3. Speakeri


Cristian POPA
Membru al Consiliului de Administrație,
Banca Națională a României (confirmat)

Dan VÎLCEANU
Ministrul Finanțelor Publice (tbc)

Florin JIANU
Președinte,
CNIPMMR (confirmat)

Florin DĂNESCU
Președinte Executiv,
Asociația Română a Băncilor (confirmat)

Dragoș PÎSLARU
Europarlamentar,
Renew Europe Group (confirmat)

Radu Grațian GHEȚEA
Președintele
Consiliului de Administrație Libra Bank
și Presedinte de Onoare al Asociației
Române a Băncilor (confirmat)

Radu TOPLICEANU
Director General Adjunct,
coordonatorul activităților de retail,
BRD – Groupe Societe Generale (confirmat)

Ramona IVAN
Director Relații cu Instituții
Naționale și Internaționale
CEC Bank (confirmat)

Dumitru NANCU
Director General,
Fondul Național de Garantare a Creditelor
pentru Întreprinderile Mici
și Mijlocii (FNGCIMM) (confirmat)

Adrian CODIRLAŞU
Vicepreședinte,
CFA Society Romania (confirmat)

Dragoș CABAT
Managing Partner,
RisCo (tbc)

Alin IACOB
Președinte,
Asociația Utilizatorilor Români de
Servicii Financiare (AURSF) (confirmat)

Gabriela HÂRȚESCU
Decan și Chief Operating Officer,
Envisia – Boards of Elite (confirmat)

Moderator: Adina ARDELEANU
Membru Fondator
Financial Intelligence

 

4. Organizator


La 3 ani de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de 9,3 milioane de afișări și 4 milioane de utilizatori unici.

www.financialintelligence.ro a înregistrat în ultimul an, în medie, 310.000 afișări/lună și 130.000 de utilizatori unici/lună, potrivit Google Analytics.

51,5% din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 48,5% sunt bărbați. 54% dintre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 18% dintre aceștia sunt persoane cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.

Evenimentele FINANCIAL INTELLIGENCE sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, în jur de 255.000 de participanți, atât în mediul offline cât și online, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

Financial Intelligence a fost pionier, precum și inovator în domeniul evenimentelor digitale și hibrid. Ne-am adaptat rapid modelul de business pentru a ajuta în aceste momente dificile generate de pandemie.

Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity.
 

5. Audienta


Evenimentul se adresează reprezentanților din sectorul financiar-bancar și mediului de business. Vor participa: reprezentanți ai băncilor, oficiali ai autorităților de stat, politicieni, investitori instituționali, administratori de fonduri, avocați, top management de companii, antreprenori, studenți și tineri interesați de educația financiară, jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

Evenimentul va atrage o audiență foarte largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Participanții pot trimite întrebări pentru speakeri încă de la înscriere, prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului. 

6. Info


Evenimentul se va desfășura online și va fi transmis LIVE pe platforma financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Accesul la eveniment este gratuit, în baza înscrierii online, completând formularul din pagina evenimentului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

 

7. Inscrie-te online


Înlocuirea persoanei înregistrate, cu o altă persoană, poate fi făcută cu condiția anunțării în scris a organizatorului cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului, pe adresa de e-mail office@financialintelligence.ro.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul evenimentului, sau orice parte a programului afișat al acestuia, urmare a unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, Organizatorul va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizație, prin e-mail.
Participând la acest eveniment vă exprimați acordul ca Organizatorul să folosească fotografiile, înregistrările video și declarațiile personale făcute în timpul evenimentului în scopuri publicitare, promoționale și de mediatizare.
Prin înregistrarea la acest eveniment, autorizați organizatorii să includă în lista participanților datele de mai sus. Evenimentul este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.


 

8. Ediția precedentă


Banking Forum Online, 8 octombrie 2020