Update articol:

Ciolacu: Mi-aş dori ca Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că şi-ar dori ca Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlament, adăugând că încă nu a discutat cu ea despre ce va face în următoarea perioadă din punct de vedere politic.

“În Bucureşti a existat o dreaptă unită. Doamna Gabriela Firea a avut tăria să lupte singură împotriva acestei drepte unite. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că ea trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD. Rezultatele din Bucureşti şi scorul politic din Bucureşti al PSD se datorează, în mare măsură, şi doamnei Firea”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

El a precizat că încă nu a avut o discuţie cu Firea despre planurile ei în politică din următoarea perioadă şi că nu ştie dacă va rămâne consilier general, poziţie pe care a câştigat-o la aceste alegeri locale.

Ciolacu a subliniat că va avea această discuţie cu Gabriela Firea în cursul zilei de luni şi că ea va decide ce vrea să facă în viitor.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12 - 16.10.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda