Update articol:
Negocieri USR-PNL-UDMR-minorităţi

Cîţu: Am spus că mi se pare normal ca AUR-PSD-USR să vină cu o soluţie

Florin Citu

Liderul PNL Florin Cîţu a declarat miercuri, după o primă rundă de negocieri cu USR-UDMR şi cu minorităţile naţionale reprezentate în Parlament, pentru formarea unei majorităţi şi a unei alianţe de guvernare, că nu a fost nicio concluzie şi că a reiterat şa discuţii că i se pare normal ca AUR-PSD-USR să vină cu o soluţie.

”Am acceptat această întâlnire din respect pentru români şi pentru mandatul pe care l-a dat preşeditele Klaus Iohannis domnului Dacian Cioloş. Astăzi nu a fost nicio concluzie în această discuţie. Am spus şi în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanşat criza – coaliţia AUR, USR, PSD – să vină şi cu o soluţie. Am primit mandatul domnului Dacian Cioloş”, a declarat preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cţu, la finalul discuţiei cu Dacian Coloş, potrivit news.ro.

Întrebat care este mandatul lui Dacian Cioloş, Cîţu a afirmat: ”Doreşte să refacă coaliţia şi să mai discutăm (…) Noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar soluţia trebuie să vină de la cei care au aruncat România în criză”.   

”Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că, atunci când a fost la Controceni USR, probabil a avut o majoritate în spate dacă l-a propus pe domnul Dacian Cioloş”, a adăugat Cîţu, precizând că este roulul premierului desemnat să facă o majoritate.

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (15/10/2021)

Convocare AGEA pentru data de 8 decembrie 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (15/10/2021)

Act aditional la contract de credit

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)