Update articol:

Cîţu: Mâine în BEx vom discuta toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor

Citu Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat, luni, că în şedinţa Biroului Executiv al partidului de marţi vor fi discutate toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor, după demisia din această funcţie a lui Ludovic Orban, şi va fi aleasă cea mai bună dintre acestea.

“Mâine în BEx vom discuta toate variantele şi vom vedea care este cea mai bună variantă pentru PNL”, a afirmat Florin Cîţu, la sediul partidului, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă a mai discutat cu Ludovic Orban, care şi-a depus demisia la PNL, Cîţu a spus: “Am discutat, ieri, la Consiliul Naţional, exact despre această temă şi a rămas că vom clarifica detaliile în BEx-ul de mâine”.

Premierul a subliniat că demisia este “o decizie unilaterală”.

“Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcţia. Haideţi să nu încurcăm lucrurile. Mâine în BEx discutăm ce e mai bine pentru PNL. Sunt două lucruri total diferite”, a explicat Florin Cîţu, întrebat cum vede faptul că Ludovic Orban şi-a depus demisia la partid şi nu la Parlament.

El a mai spus că nu există niciun parteneriat “pe persoană fizică” cu preşedintele Klaus Iohannis.

“Parteneriatul este între PNL şi preşedintele Klaus Iohannis şi este mai puternic ca niciodată. Am spus asta şi o voi spune în continuare. Deci, nu există aşa ceva – parteneriat pe persoană fizică”, a completat Cîţu.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL, că îl felicită pe premierul Florin Cîţu pentru victorie şi a anunţat că el nu va mai avea niciun fel de parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis.

“Între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a afirmat Orban.

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021