Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Teva Pharmaceuticals de către A&D Pharma Marketing&Sales

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care A&D Pharma Marketing&Sales SRL preia de la compania Teva Pharmaceuticals SRL (Teva) anumite active constând, în principal, în contracte de distribuţie încheiate de Teva, în calitate de furnizor, cu diverşi distribuitori, pentru distribuţia cu ridicata a anumitor produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

Potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, compania face parte din grupul A&D Pharma, care desfăşoară servicii de import, producţie, distribuţie şi retail de produse farmaceutice şi parafarmaceutice. A&D Pharma face parte, la rândul ei, din grupul Penta Investments, un grup specializat în investiţii pe termen lung, care este activ în România în sectorul jocurilor de noroc şi cel al serviciilor de sănătate. 

Teva Pharmaceuticals este specializată în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de medicamente generice şi inovative.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVBStiri BVB

ALTUR S.A. (ALT) (03/04/2020)

Comunicat reducere activitate

MedLife S.A. (M) (03/04/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017 - Februarie 2020

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (03/04/2020)

Hotarari AGA O din 03.04.2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (03/04/2020)

Notificare privind numarul si tipul de investitori