Update articol:

 Cosmopolis finalizează achiziția a încă 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani

  • Doar anul acesta, vom investi peste 22 de milioane de euro in dezvoltarea Cosmopolis”, a declarat Ahmet Buyukhanli, Presedinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis.

 

În plină criză sanitară, Cosmopolis continuă investițiile majore și finalizează achiziția a încă 15,6 hectare de teren situate în imediata proximitate a complexului. Acestea se adaugă unui alt lot de aproximativ 10 hectare achiziționat anul trecut.

”Continuăm să investim și ne propunem ca anul acesta să construim încă 500 de apartamente și vile, infrastructura aferentă unui adevărat oraș – și încă șapte piscine. Facilitățile existente, diversitatea tipului de locuințe și faptul că oferim un stil de viață unic au făcut ca cererea de locuințe în Cosmopolis să rămână constantă, chiar și în aceste zile tulburi. Interesul major din partea celor care doresc să își achiziționeze o casă sau un apartament ne-au încurajat să continuăm expansiunea și să achiziționăm această suprafață mare de teren. Toți cei peste 9.000 de oameni care locuiesc acum în Cosmopolis sunt garanția care ne motivează să continuăm spre obiectivul nostru major: construcția de la zero a primului oraș din România de după Revoluție. Doar anul acesta, vom investi peste 22 de milioane de euro in dezvoltarea Cosmopolis”, a declarat Ahmet Buyukhanli, Presedinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis.

Odată cu achiziția celor 15,6 hectare de teren, s-a demarat procedura de proiectare a planului general pentru această zonă, care va cuprinde același mix de facilități care au consacrat Cosmopolis: piscine, spații generoase pentru zone verzi, zone de relaxare și locuri de joacă,

”Recent am ales să sponsorizăm o soluție modernă de telemedicină, prin care rezidenții Cosmopolis au acces gratuit la servicii medicale. În perioada următoare vom inaugura al doilea drum de ieșire din proiect, spre localitatea Tunari. Am inovat în această perioadă prin introducerea unor soluții digitale prin care oricine poate intra în contact cu agenții noștri de vânzare și ne poate vizita virtual, prin apeluri video. Secretul acestui proiect stă în felul în care îi tratăm pe cei care aleg stilul de viață Cosmopolis, ei nu devin rezidenții noștri – ei sunt vecinii noștri”, a declarat Gabriel Voicu, vicepreședinte SVR România și project manager al Cosmopolis.

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021