Update articol:

Donald Trump a transmis din spital că se simte bine (video)

Președintele Donald Trump a transmis sâmbătă seara pe Facebook și Twitter un mesaj video înregistrat în biroul pe care îl are amenajat în spitalul Walter Reed unde este internat.

Mesajul vine la câteva ore după ce medicii săi au ținut prima conferință de presă în care anunțau că președintele, diagonisticat cu COVID, se simte bine și face progrese.Totuși, conferința de presă a medicilor a lăsat unele semne de întrebare în privința stării președintelui și imediat în media au început să circule informații pe surse că președintele a avut nevoie de oxigen, cel puțin vineri, și că următoarele 48 de ore sunt critice, potrivit Digi24.ro.

Donald Trump reunoaște că vineri, când a venit la spital, nu se simțea „așa bine”, dar acum spune că a început să se simtă bine și promite să revină în curând în campania electorală. Pe de altă parte, afirmă el însuși că există un factor imprevizibil și adevăratul test va veni în următoarele zile. „Vom vedea ce se întâmplă” în următoarele două zile, spune Trump, care subliniază totodată progresele care s-au făcut în tratarea COVID, adevărate „minuni de la Dumnezeu”.

În mesajul video de sâmbătă seara, președintele menționează și că prima-doamnă, Melania Trump, se simte „foarte bine” și chiar glumește pe seama faptului că este „un picuț mai tânără” decât el și că se încadrează în rândul persoanelor care fac față mai bine coronavirusului. „Iar asta mă face foarte fericit”, spune președintele.

El arată că avea alternativa de a sta „încuiat” în apartamentul din Casa Albă, dar „liderii adevărați trebuie să înfrunte problemele”. În final, Trump mulțumește liderilor care i-au transmis mesaje de însănătoșire și mai ales americanilor care i-au fost alături.

Publicată de Donald J. Trump pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Doctorul lui Donald Trump: Președintele se simte foarte bine – VIDEO

BVB | Știri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (18/08/2022)

Hotarare AGA E din data de 18 august 2022

VES SA (VESY) (18/08/2022)

Inregistrarea noii structuri a Directoratului in Registrul Comertului

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (18/08/2022)

Hotarari AGA E 18.08.2022