Update articol:
COMUNICAT

Dragoș Ștefan Roibu, Director General al  Teletrans, şi-a încheiat mandatul la conducerea companiei; va fi înlocuit cu Decebal Băescu   

Dragoș Ștefan Roibu, profesionist cu experiență în domeniul ingineriei electrice și energetice, finalizează mandatul provizoriu de conducere al Teletrans S.A.

Compania a avut un parcurs pozitiv în anul 2020, comparativ cu 2019, profitabilitatea companiei venind în special din diminuarea cheltuielilor, care au scăzut cu 15% față de anul precedent. Per ansamblu, 2020 poate fi considerat un an de stabilizare a rezultatelor financiare, în timp ce 2021 a fost unul de creștere accelerată, potrivit unui comunicat al companiei.

În cursul primului trimestru al anului 2022, Teletrans  S.A. a înregistrat venituri totale în valoare de 10.164.208 lei, mai mari cu 36% față de aceeași perioadă a anului 2021.

Oficialii companii susţin: “Astfel, putem afirma că anul 2022 se înscrie și el în trendul ascendent al anilor anteriori, performanțele obținute în primul trimestru fiind remarcabile, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În același timp, având ca obiective principale dezvoltarea companiei și creșterea veniturilor, societatea a întreprins numeroase demersuri de analiză, pentru ca ulterior să includă noi servicii în portofoliul companiei, care au permis oferirea unui pachet complet de servicii integrate către clienți.

Astfel, folosind experiența și capacitățile confirmate de-a lungul timpului, au fost dezvoltate aplicații software, servicii de electroalimentare, dar și servicii de instalare/mentenanță pentru sisteme integrate de securitate și pentru echipamente RTU. Mărirea portofoliului de servicii s-a realizat atât în manieră reactivă, pe baza solicitărilor clienților, cât și proactivă, prin adaptarea constantă a pachetului de servicii oferite la evoluțiile tehnologice și la dinamica pieței.

Creșterea profitabilității din ultimii ani se datorează și demersurilor privind reorganizarea departamentelor suport / administrativ în vederea creării unei structuri mai compacte și mai eficiente în gestionarea proceselor pre și post vânzare, determinând o scădere cu 15% a numărului de personal angajat.

De asemenea, a fost reorganizată și structura Direcţiei Tehnice prin creșterea numărului de angajați cu 5%, astfel încât noua configurație să updateze nevoile societății la cerințele pieței, determinate de evoluțiile tehnologice și competiția puternică.

În paralel cu aceste modificări ale departamentelor, TELETRANS S.A. desfășoară campanii continue de training pentru dezvoltarea background-ului profesional al angajaților, campanii coroborate cu regândirea acțiunilor de politică salarială și formare profesională”.

Încă de la preluarea mandatului, în 6 ianuarie 2020, am fost întâmpinat cu căldură de echipa TELETRANS. Țin să mulțumesc personal colegilor și partenerilor noștri pentru buna colaborare din ultimii ani. Fără ei, performanțele companiei ar fi fost imposibil de realizat. Pandemia provocată de COVID 19 ne-a arătat  că suntem o echipă cu o capacitate de adaptare extraordinară și am reușit să transformăm dificultățile imediate în oportunități de business pe termen lung.

Vreau să urez mult succes domnului Decebal Băescu în viitoarea funcție, pe care o va ocupa începând cu data de 6 mai, și sunt convins că va găsi în interiorul companiei nu doar un colectiv extraordinar, cu oameni dedicați și implicați, ci o adevărată echipă alături de care va putea dezvolta proiecte cu adevărat notabile”, a declarat Dragoș Ștefan Roibu, Directorul General Teletrans  S.A.

 

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (18/05/2022)

Inregistrare teleconferinta rezultate T1 2022

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/05/2022)

Schimbari intervenite in structura de management

ROMCARBON SA (ROCE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014