1. Eveniment


Gala 2021

FINANCIAL INTELLIGENCE
– HALL OF FAME –
AWARDS GALA

8 decembrie 2021
18:00 – 21:00
hibrid | ediția a IV-a

JW Marriott Bucharest Grand Hotel/Salonul BCD

LIVE pe platforma www.financialintelligence.ro, dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de Youtube Financial Intelligence.

2. Agenda


18:00 – 18:10 Deschidere

18:10 – 19:00 Special guests speeches


Cosmin MARINESCU
Consilier Prezidențial
Departamentul Politici Economice și Sociale (confirmat)

Virgil POPESCU
Ministrul Energiei (confirmat)

Adrian CÂCIU
Ministrul Finanţelor (tbc)

Marius-Constantin BUDĂI
Ministrul Muncii şi
şi Solidarităţii Sociale (confirmat)

Adrian VASILESCU
consultant strategie
Banca Națională a României (mesaj)

Radu HANGA
Președinte
Bursa de Valori București (confirmat)

Bogdan Constantin NEACȘU
Președinte ARB,
Director general și Președinte
al Comitetului de Direcție,
CEC Bank (confirmat)

Zoltan NAGY-BEGE
Vicepreședinte
Autoritatea Naţională de Reglementare
în domeniul Energiei (confirmat)

Siegfried MUREȘAN
Raportor al Parlamentului European
privind finanţarea Green Deal  (confirmat)

Dragoș PÎSLARU
Europarlamentar,
Renew Europe Group (mesaj)

Cristin POPA
Director Executiv,
Direcția Executivă Monitorizare
și Control, ANCOM (confirmat)

Mihai ROTARIU
Purtător de cuvânt
Directoratul Național de Securitate
Cibernetică (confirmat)

Andreea NEGRU
Președinte,
Asociația pentru Dezvoltarea
Antreprenoriatului Autohton (confirmat)

Dumitru NANCU
Director General,
Fondul Național de Garantare a Creditelor
pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (confirmat)

Daniela ȘERBAN
Președinte,
Asociația pentru Relații cu
Investitorii la Bursă din România (confirmat)

Alin VĂLEANU
Președinte Directorat
FRC (confirmat)

Master of Ceremony:
Mihai RĂDULESCU

Realizator TVR

19:00 – 20:30 Ceremonia de Premiere

20:30 – 20:35 Envisia – Boards of Elite, partener educațional al Financial Intelligence, acordă două burse de studiu

20:35 – 20:45 Tombola partenerilor*

*Regulamentul Tombolei Partenerilor

3. Premiile Financial Intelligence


Gala Financial Intelligence Awards este un eveniment emblematic pentru mediul de business. An de an, într-un cadru festiv, invitații noștri au încununat networkingul la nivel înalt cu sărbătorirea reușitelor de peste an. Pandemia a adus restricții și schimbări semnificative, atât în modul nostru de viață, cât și în business.Cu toate acestea, Financial Intelligence a fost printre puținele publicații care anul trecut au păstrat tradiția, s-a reinventat și a adus publicului un nou concept de Gală, un eveniment glamour adaptat restricțiilor de pandemie.

Gala Financial Intelligence Awards, aflată anul acesta la a patra ediție, va avea loc pe 8 decembrie 2021, în format hibrid, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanța, și va fi transmisă LIVE pe platforma www.financialintelligence.ropagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de Youtube Financial Intelligence.

Cu această ocazie va avea loc Ceremonia de Decernare a Premiilor Financial Intelligence în care vor fi premiate companii și oameni de business care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare, în anul care a trecut.

4. Organizator


La 3 ani de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de 9,5 milioane de afișări și 4 milioane de utilizatori unici.

vwww.financialintelligence.ro a înregistrat în ultimul an, în medie, 325.000 afișări/lună și 140.000 de utilizatori unici/lună, potrivit Google Analytics.

51,5% din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 48,5% sunt bărbați. 54% dintre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 18% dintre aceștia sunt persoane cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.

Evenimentele FINANCIAL INTELLIGENCE sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, în jur de 270.000 de participanți – audiență, atât în mediul offline cât și online, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

Financial Intelligence a fost pionier, precum și inovator în domeniul evenimentelor digitale și hibrid. Ne-am adaptat rapid modelul de business pentru a ajuta în aceste momente dificile generate de pandemie.

Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity.

5. Info


Evenimentul se va desfășura HIBRID și va fi transmis LIVE pe platforma www.financialintelligence.ro, dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Accesul online este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului.

Participarea fizică, în sală, se va face conform restricțiilor pandemice impuse de autorități, la data evenimentului, pe baza invitației și a confirmării primite de la Organizator.

Gala va fi mediatizată pe site-ul www.financialintelligence.ro, pe canalele social media ale Financial Intelligence, dar și pe site-urile și canalele social media ale partenerilor media.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

Notă: Evenimentul se va desfășura cu respectarea restricțiilor privind limitarea răspândirii pandemiei COVID19.

6. Edițiile precedente


Pagina ediției 2020 este disponibilă aici.

Pagina ediției 2019 este disponibilă aici.

Pagina ediției 2018 este disponibilă aici.


7.  Înscrie-te online


Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul evenimentului, sau orice parte a programului afișat al acestuia, urmare a unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, Organizatorul va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizație, prin e-mail.
Participând la acest eveniment vă exprimați acordul ca Organizatorul să folosească declarațiile personale făcute în timpul evenimentului în scopuri publicitare, promoționale și de mediatizare.
Prin înregistrarea la acest eveniment, autorizați organizatorii să includă în lista participanților datele de mai sus. Evenimentul este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.