Update articol:

FIREBYTE GAMES a încheiat cu succes plasamentul privat de acțiuni intermediat de către BRK Financial Group

firebyte games

FIREBYTE GAMES SA, companie specializată în dezvoltarea jocurilor de mobil, a încheiat astăzi plasamentul privat de acțiuni, generând închiderea anticipată într-un timp foarte scurt, la un preț de 0,56 lei pe acțiune şi suprasubscriere de 3.65 ori, potriit unui comunicat.

În cadrul plasamentului, au fost subscrise 8.800.000 de acțiuni în valoare de 4.928.000 lei de către investitori, iar plasamentul a fost intermediat de către BRK Financial Group. Acțiunile emise vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti.

Având în vedere misiunea noastră de a contribui la cresterea pietei de capital din România, ne bucurăm să vedem tot mai mulți investitori dornici să investească în plasamente private, luând astfel parte la primele etape de listare ale unei companii.

FIREBYTE GAMES a facut astăzi un pas decisiv spre listare și spre alinierea la practicile de guvernanță corporativă. Compania are un plan ambițios pentru dezvoltare în perioada următoare, iar bursa joaca un rol important pentru finanțarea și dezvoltarea companiei, a declarat Monica Ivan, Director General  al BRK Financial Group.

Le mulțumesc celor implicați în proiectul  FIREBYTE GAMES, pentru suportul continuu în acești trei ani extraordinari și tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere în cadrul  plasamentului privat. Acesta este doar începutul!”, a declarat Ovidiu Stegaru, CEO al FIREBYTE GAMES.

Subsidiară a BRK Financial Group, FIREBYTE GAMES este primul dezvoltator din zona de gaming din România care se va lista în perioada următoare la Bursă pe piața AeRO, iar capitalul atras de la investitori va fi folosit pentru dezvoltarea companiei cu două linii noi de business.

BVBStiri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

COMPA S. A. (CMP) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

CONPET SA (COTE) (25/02/2021)

Procedura recrutare Director General

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020