Update articol:
Financial Intelligence recomandă

Institute of Business Competitive Intelligence și ICSS organizează un nou curs certificat “Expert informatii pentru afaceri/Business & Competitive Intelligence”

Un nou curs certificat Expert informatii pentru afaceri/Business & Competitive Intelligence va avea loc în zilele de 21 – 23.09 și 28 – 30.09.2022, organizat de Institute of Business Competitive Intelligence și ICSS.

Cu o tradiție de peste 10 ani și cu sute de absolvenți certificați, Cursul de ”Expert Informaţii pentru Afaceri” este primul curs acreditat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), prin care se recunoaşte calitatea profesională a unei persoane de a ocupa poziţia de expert informaţii pentru afaceri într-o companie (cod COR 242217).

Business & Competitive Intelligence înseamnă “actionable information”, informații pe baza cărora se pot lua decizii și actionează atât la nivel strategic, când vorbim despre “the big picture”, cât și la nivel tactic, punctual. Se culeg și se prelucrează informații despre clienți, competitori, tehnologii, reglementatori și întregul mediul de afaceri și se întocmesc produse informative finite – produse de intelligence pentru factorii de decizie de la toate nivelurile, într-un mod eficient, în timp util și sigur.

Toate aceste concepte și mecanismele lor de funcționare au evoluat cu mult timp în urmă din domeniul tradițional de Intelligence (guvernamental, cu partea sa defensivă de Counter-Intelligence / CI), înainte de a fi exportate în lumea afacerilor.

Scopul Competitive Intelligence este de a obține o vedere 360 de grade a peisajului competitiv și a mediului de afaceri, a pieței, pentru a minimiza riscul, pentru a beneficia de oportunitati și pentru a lua decizii de încredere. Competitive Intelligence obtine produse/rapoarte/analize rapid și în timp util, astfel încât toate datele să fie relevante și sa poată fi utilizate la momentul nevoii. Prin Competitive Intelligence în timp real companiile pot planifica și reacționa la schimbările din peisajul competitiv.

Cum poți obține acest Intelligence Competitiv, metode și instrumente transferate din Intelligence-ul guvernamental pentru a putea lua mereu cele mai bune decizii? Înscrie-te acum la seria de curs din Septembrie!

Cursul se va desfășura online, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Taxa de înscriere pentru curs: 700 Euro/cursant.

În cazul înscrierii de grupuri de minim 3 cursanți, costul cursului este de 590 euro pentru fiecare cursant.

Fiind curs acreditat, conform legislației în vigoare nu se percepe TVA. Contractul se poate încheia și pe persoană juridică, pentru emitere facturii.

Puteți descărca formularul de înscriere accesând link-ul următor: Formular de inscriere EIA

Condiții de înscriere: 

  •     Plata a 30% din taxa de înscriere (diferența de 70% din taxa de înscriere se va achita conform contractului);
  •     Fiind un curs acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări este necesară întocmirea unui dosar pentru fiecare cursant. Acesta trebuie să conțină: copie a cărții de identitate;  copie a ultimei diplome de studii (licență sau master, cursul se adresează absolvenților de studii superioare);  copie a certificatului de naștere; CV. Documentele pot fi trimise în format electronic pe e-mail.

Găsiți broșura cursului accesând link-ul următor: Brosura EIA 2022 Online. Pentru informații despre traineri, accesați link-ul: Traineri EIA.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)