Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

Lighthouse se află în Topul companiilor de PR din România în 2021, conform platformei americane de rating Clutch

Ana Maria Gardiner Lighthouse Cluch rating Ana Maria Gardiner

Lighthouse, o companie românească de consultanță strategică în marketing și PR a fost inclusă în topul companii de PR din România realizat de Clutch, o platformă americană de rating cu ajutorul căreia companiile din întreaga lume se pot conecta cu furnizorii care se potrivesc nevoilor lor, potrivit unui comunicat de presă.

Cum funcționează Clutch: companiile se înscriu pe platformă și totodată își invită clienții să ofere recenzii despre tipul și calitatea serviciilor oferite.

Apoi, analiștii independenți verifică și publică evaluările și recenziile lăsate de clienți, ajutând clienții potențiali să evalueze nivelul de calificare, eficiență și leadership al oricărei organizații, se mai arată în comunicat.

„Suntem încântați să fim recunoscuți de Clutch drept una dintre cele mai importante agenții de PR și Marketing din România” a spus Ana Maria Gardiner, Managing Partner, Lighthouse adăugând:

”În cadrul Lighthouse, înțelegem că fiecare soluție bine implementată este precedată de o examinare amănunțită a mărcii, identității și obiectivelor clienților noștri. Specializați în comunicare strategică, analizăm piețele partenerilor noștri, concurența și punctele forte și punctele slabe pentru a maximiza toate oportunitățile și a minimiza, dacă nu chiar a elimina amenințările. Comunicarea persuasivă și tacticile de PR au un impact profund asupra imaginii oricărei companii. Strategiile și programele meticulos analizate, împreună cu utilizarea celor mai noi aplicații și tehnologii, susțin orice strategie eficientă de marketing”.

În fiecare an, Clutch selectează companiile cele mai performante în funcție de industrie și locația lor.

Iată ce au spus clienții despre Lighthouse pe platforma Clutch:

Irina Cristescu, General Manager, XTB România: „Datorită Lighthouse Communications, vizibilitatea noastră în media a sporit, fapt care a dus la o creștere cu 300% a numărului de clienți noi. Echipa a creat un flux de lucru eficient, dovedind responsabilitate și fiind mereu disponibili. Clienții se pot aștepta la expertiză, profesionalism și dăruire din partea echipei. Nu în ultimul rând, ei ne-au oferit o abordare strategică și o gândire ieșită din tipare pe care nu le-am mai întâlnit nicăieri.”

Dimana Valeva, ex-CEO DCA & iCredit, actualmente fondatoare și co-managing partner în cadrul Veridio Return : „Am colaborat cu Lighthouse în cadrul DCA și iCredit. Compania ne-a oferit soluții inovatoare, îndeplinind obiectivele noastre. Ei au fost direcți, calmi și clari. Comunicarea cu ei a fost extrem de eficientă și proiectele au fost finalizate într-un timp scurt. Echipa a soluționat situațiile de criză într-un mod creativ și eficient. Lighthouse promite mai puțin și oferă întotdeauna mai mult.”

„Principalul argument că platforma de rating funcționează este că noi ne-am înscris pe Clutch în 2021 și în mai puțin de 3 luni Ligthhouse a obținut 2 noi clienți importanți ca urmare a prezenței companiei pe Clutch,” a explicat Ana Maria Gardiner.

Înființată în 2018 de Ana Maria și Steve Gardiner, Lighthouse funcționează ca o companie de consultanță strategică concentrată pe 4 zone de interes: marketing, PR, traininguri și consultanță de business. Echipa lucrează în regim remote încă din 2018, având specialiști cu experiență de leadership și execuție la nivel internațional, ca expați și nu numai. Consultanții Lighthouse au experiență în lucrul cu câteva dintre cele mai valoroase branduri globale și companii din lume, active în domeniile: pharma, financiar, tehnologie, HR, FMCG, retail, industrie, energie, imobiliare și materiale de construcții. De peste 25 de ani, experții Lighthouse, profesioniști cu experiență, trasează punctele de referință din industrie printr-un serviciu pentru clienți de neegalat. Ne asigurăm că depășim așteptările pentru fiecare proiect, consolidând în același timp relațiile noastre cu clienții.

BVBStiri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (23/06/2021)

Initiere procedura de selectie auditor financiar

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (23/06/2021)

Decizia ASF nr. 800/22.06.2021

WTI LIGHT SWEET TURBO SHORT 1/70/68 (EBWTITS37) (23/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 24 si 25 Iunie 2021