Update articol:

OMV Petrom anunță numirea lui Thomas Gangl ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sursa: linkedin.com

OMV Petrom S.A. (OMV Petrom) anunță numirea lui Thomas Gangl ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum și ca Vicepreședinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom, ca urmare a renunțarii lui Manfred Leitner la mandatul în funcțiile mai sus menționate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori București.

Thomas Gangl a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere și Vicepreședinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom, începând cu data de 1 iulie 2019 și până la următoarea Adunare Generala a Acționarilor.

Thomas Gangl a absolvit studii de inginerie mecanică la Universitatea Tehnica din Viena și de asemenea inginerie mecanica la Universitatea Salford (Manchester). Și-a început cariera la OMV în 1998 în calitate de inginer de procese în cadrul Rafinăriei Schwechat unde a deținut mai multe poziții de conducere de-a lungul anilor. Din anul 2016, Thomas Gangl a ocupat poziția de Vicepreședinte Senior al Unității de Afaceri Rafinare & Petrochimie, fiind responsabil de toate cele trei rafinării ale OMV. Începând cu 1 iulie 2019, Thomas Gangl va deveni Membru al Directoratului OMV Aktiengesellschaft, responsabil de Operațiunile de Rafinare & Petrochimie.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda

RETRASIB SA (RTRA) (19/10/2020)

Raport auditor financiar parti afiliate sem I 2020

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12-16 octombrie 2020