Update articol:

PSD cere o sesiune extraordinară pentru dezbaterea în regim de urgenţă a Legii consumatorului vulnerabil de energie

Marcel Ciolacu Foto Facebook

Partidul Social Democrat cere actualei Coaliţii de guvernământ să convoace o sesiune extraordinară pentru dezbaterea în regim de urgenţă a proiectului de Lege privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

“Având în vedere că Senatul se întruneşte în sesiune extraordinară pentru aprobarea OUG privind intervenţia în cazul atacurilor urşilor, PSD cere Coaliţiei să convoace şi Camera Deputaţilor, având pe ordinea de zi dezbaterea, în procedură de urgenţă, a Legii consumatorului vulnerabil de energie. Cererea PSD este determinată de creşterea explozivă a tarifelor la energie electrică şi gaze naturale, pe fondul liberalizării pieţei de energie, fără niciun mecanism de protecţie pentru consumatorii vulnerabili”, argumentează social-democraţii într-un comunicat.

PSD aminteşte că această lege a trecut de Senat şi anunţă că, pe parcursul dezbaterilor din Camera Deputaţilor, parlamentarii partidului “vor veni cu amendamente importante pentru a stopa această spirală periculoasă a creşterilor de tarife din energie. PSD avertizează că situaţia actuală alimentează scumpiri generalizate la nivelul întregii economii”.

 

Virgil Popescu, reacţie la propunerea Gabrielei Firea de plafonare a preţului energiei: “Prin aceeaşi măsură, cei de la PSD au cauzat cele mai mari probleme domeniului energiei, pentru care tragem ponoasele și în prezent!”

 

Lorant Antal: “Luni, intră la vot, în plenul Senatului, Legea consumatorului vulnerabil”

 

BVB | Știri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative

CEMACON SA (CEON) (30/09/2022)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.09.2022

Erste Group Bank AG (EBS) (30/09/2022)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014