Update articol:

Rusia a blocat accesul la site-ul ziarului britanic The Telegraph

Rusia Sursa foto: pixabay.com

Site-ul ziarului britanic The Telegraph a fost blocat în Rusia la solicitarea procurorului general, a anunţat marţi agenţia de presă rusă Tass, citând informaţii furnizate de agenţia de reglementare a telecomunicaţiilor Roskomnadzor, relatează Reuters.

Accesul la site-ul publicaţiei a fost restricţionat după ce autorităţile ruse au constatat că ziarul a difuzat “informaţii inexacte despre operaţiunea militară specială desfăşurată de Forţele Armate ruse pe teritoriul Ucrainei”, a precizat Tass, potrivit Agerpres.

După desfăşurarea de trupe în Ucraina în februarie, Rusia a reprimat acoperirea mediatică a conflictului, blocând site-uri ale instituţiilor mass-media străine despre care Moscova consideră că au răspândit informaţii false privind campania sa militară.

Moscova numeşte războiul din Ucraina o “operaţiune militară specială” menită să protejeze de persecuţie populaţia rusofonă din Ucraina. Kievul şi aliaţii săi susţin însă că este vorba doar despre un pretext pentru ocuparea de teritorii, care a provocat moartea a mii de persoane şi a obligat milioane de oameni să-şi părăsească locuinţele.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)