Update articol:

Se deschide prima clinică medicală sub brandul Sfânta Maria, parte a grupului MedLife

Astăzi a fost inaugurată prima clinică medicală sub brandul Sfânta Maria la Bacău, parte din grupul MedLife, potrivit unui comunicat de presă. Noua clinică pune la dispoziție pacienților servicii de ambulator și analize de laborator, aceștia beneficiind de investigații și tratamente pentru 20 de specialități medicale, printre care medicină de familie, medicina muncii, ginecologie, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenerologie, psihiatrie, pneumologie, neurologie, ortopedie, medicină internă, reumatologie, endocrinologie, ORL, diabet, alergologie și psihologie.

Unitatea medicală se întinde pe o suprafață de 770 metri pătrați și cuprinde 17 cabinete și un laborator. Echipa medicală este formată din 25 de medici și asistente, plus personal de suport.

Deschiderea de la Bacău este cel de al treilea proiect dezvoltat organic sub brandul Sfânta Maria, după alte două laboratoare dezvoltate în Brașov și Târgu Jiu.

“Sfânta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, vine în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici și medii. Am pus bazele acestui brand odată cu integrarea unora dintre companiile achiziționate care fac parte din grupul mamă, precum rețeaua de laboratoare Diamed și Ultratest, clinicile și laboratoarele Anima, Ghencea Medical Center precum și clinica Polisano din București. Odată ce am conturat această bază, am început să exitindem acest brand și prin proiecte dezvoltate organic – puncte de recoltare, laboratoare și mai nou, clinici”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife.

În acest moment, Sfânta Maria are extindere națională, având în componență peste 60 de unități proprii care au rezultat ca urmare a proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice după cum urmează: 10 clinici (București, Bacău, Măgurele), 10 laboratoare (București, Brașov, Brăila, Focșani, Tecuci, Târgu Jiu, Craiova, Măgurele) și peste 40 de puncte de recoltare. Totodată, Sfânta Maria este printre operatorii cu cea mai mare rețea proprie de medicină de familie.

 

BVBStiri BVB

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (09/03/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BMW TURBO LONG 0.10/56/60 (EBBMWTL13) (09/03/2021)

Reluare tranzactionare - ora 11:20 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (09/03/2021)

Alocare BNETR09 - persoane responsabilitati conducere

COMPA S. A. (CMP) (09/03/2021)

Convocare AGA O & E 22/23.04.2021 versiune in limba engleza