Update articol:

SUA: Biden îi transmite condoleanţe lui Trump la moartea fratelui acestuia, Robert

Foto Twitter Foto Twitter

Joe Biden, candidatul democraţilor în alegerile din noiembrie pentru Casa Albă, i-a transmis preşedintelui american Donald Trump ‘tristeţea’ sa pentru pierderea suferită de acesta prin decesul fratelui său Robert, transmite duminică AFP, potrivit Agerpres.

‘Anunţ cu inima îndurerată că minunatul meu frate, Robert, a murit liniştit în această noapte’, a afirmat Trump în comunicatul publicat de Casa Albă.

‘Cunosc imensa durere pe care o constituie pierderea cuiva apropiat’, a transmis fostul vicepreşedinte democrat, care şi-a pierdut soţia şi fiica la începutul anilor 1970 într-un accident rutier, iar apoi fiul cel mare, Beau, răpus de cancer în 2015.

‘Să ştiţi că rugăciunile noastre vă însoţesc’, a adăugat Joe Biden.

Robert Trump era internat într-un spital new-yorkez, iar media americane au relatat că era grav bolnav, fără a se furniza amănunte privind natura suferinţei sale.

Deşi mai puţin celebru decât fratele său, Robert Trump, născut în 1948, a făcut parte multă vreme din imperiul imobiliar familial şi a fost de o loialitate absolută faţă de preşedinte.

“Nu era numai fratele meu, era cel mai bun prieten al meu”, a scris Donald Trump. “Amintirea lui va trăi mereu în inima mea. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace”, a adăugat el.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL