Update articol:

TRANSGAZ SA Mediaș a încetat contractul pentru servicii de rating încheiat cu S&P Global Ratings

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Mediaș informează asupra faptului că a încetat contractul pentru servicii de rating încheiat cu S&P Global Ratings .

Urmare a analizei interne, compania a decis încheierea contractului pentru servicii de rating cu Fitch Ratings, respectând toate prevederile legale în ceea ce privește achiziția acestor servicii.

În prezent Transgaz se află în perioada de evaluare pentru acordarea unui nou rating, ca urmare a încheierii noului contract începând cu data de 28.03.2019. Așteptările noastre sunt ca noul rating să fie acordat Transgaz în perioada mai – iunie 2019, potrivit oficialilor companiei.

SNTGN Transgaz SA Mediaș este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale și asigură îndeplinirea în condiții de eficiență, transparență, siguranță, acces nediscriminatoriu și competitivitate a strategiei naționale privind transportul intern și internațional al gazelor naturale și dispecerizarea gazelor naturale, precum și cercetarea și proiectarea în domeniul specific activității sale, cu respectarea cerințelor legislației europene și naționale, a standardelor de calitate, performanță, mediu și dezvoltare durabilă.

 

BVBStiri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (23/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 16.10.2020

VRANCART SA (VNC24) (23/10/2020)

Rata dobanda cupon nr. 16

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 22.10.2020

PRIMARIA ORASULUI ORAVITA (ORV27) (23/10/2020)

Informare - plati restante aferente emisiunilor de obligatiuni emise de Primaria Oravita & calcul rata dobanda pentru cuponul 26