Update articol:

Vlad Ciuburciu,  Director General Vascar: Bugetul de investiții din acest an este de 1 milion de euro

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 20.5 milioane de euro, însemnând o creștere de 13 % față de anul anterior, potrivit unui comunicat de presă.

„Și în acest an am reușit să menținem un trend ascendent pentru core business-ul nostru, categoriile mezeluri și conserve, cea mai mare creștere în volum fiind înregistrată de categoria conserve, +30%.  Pentru noi este o dovadă a faptului că brandurile Moldova în Bucate și Vascar au devenit primele alegeri pentru mulți români, fapt care ne bucură și ne încurajează să fim în continuare inovatori și să creăm produse unice”, precizează Vlad Ciuburciu,  Director General Vascar.

„În 2020 ne propunem o creștere importantă a cifrei de afaceri, continuarea investițiilor demarate anul trecut, extinderea portofoliului de produse 100% naturale, din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în bucate și deschiderea a cel puțin trei noi magazine proprii în regiunea Moldovei”, adaugă Vlad Ciuburciu.

Bugetul de investiții din acest an este de 1 milion de euro, sumă alocată în principal pentru creșterea capacității de producție, modernizarea fabricii și extinderea infrastructurii.

——             

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

 Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel national, în hypermarket-uri și magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (21/10/2020)

Decizii CA din data de 20 octombrie 2020

ARMATURA S.A. (ARM) (21/10/2020)

Convocare AGEA din 04.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (21/10/2020)

Semnarea unui contract semnificativ - Equatorial Gaming

PROMATERIS S.A. (PPL) (21/10/2020)

Inregistrare membrii Consiliului de Administratie

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (21/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 22 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24