Update articol:

Zentiva a semnat un parteneriat cu compania Lavipharm pentru reprezentarea, promovarea și distribuția produselor farmaceutice în Grecia

Zentiva

Grupul Zentiva își consolidează prezența în Grecia prin semnarea unui parteneriat cu compania Lavipharm pentru reprezentarea, promovarea și distribuția produselor farmaceutice în Grecia. Cu o prezență solidă în Europa, grupul continuă să își consolideze capacitățile și oferta de servicii, prin parteneriatul cu Lavipharm, potrivit unui comunicat de presă.

 Suntem foarte mândri să ne consolidăm prezența în Grecia, unde vrem să jucăm un rol cheie prin furnizarea de mai multe medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile, de care oamenii depind în fiecare zi. Zentiva și-a unit forțele cu Lavipharm pentru a stabili o prezență puternică în piața din Grecia și pentru a consolida poziția Zentiva în Europa“, a spus Xavier Lasserre, Head of Commercial, grup Zentiva. „Prin acest nou parteneriat, suntem convinși că împreună vom aduce valoare pacienților din Grecia.”a adăugat Xavier Lassere.

 „Cooperarea noastră cu Zentiva, o companie producătoare de medicamente generice, lider la nivel internațional, îmbunătățește și mai mult prezența noastră comercială în categoriile terapeutice pe care le operăm în mod tradițional cu mare succes, cum  ar fi în cardiologie, sistemul nervos central și urologie”, a spus Panagiotis Giannouleas, COO și Country Manager Lavipharm. „Punctele noastre forte și portofoliile extinse de produse se completează reciproc. Echipele noastre dedicate lucrează energic împreună pentru a construi un parteneriat puternic, care să conducă la satisfacerea mai bună a nevoilor pacienților.”

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (02/12/2020)

Incheierea procesului de fuziune a societatilor de servicii energetice

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020

AAGES S.A. (AAG) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27 noiembrie 2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/12/2020)

Modificari de reprezentare incepand cu 1 decembrie 2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (02/12/2020)

Schimbare componenta CA al SAI Tradeville Asset Management SA