Update articol:

Acțiunile Lion Capital (fosta SIF Banat Crișana) își schimbă, de azi, simbolul de tranzacționare, în LION

Acțiunile Lion Capital (fosta SIF Banat Crișana) își schimbă, de azi, simbolul de tranzacționare, în LION, potrivit unui anunț postat la Bursa de Valori București.

În 3 aprilie, SIF Banat Crișana a anunțat că și-a schimbat oficial denumirea în Lion Capital, după ce acționarii și-au dat acordul în acest sens în februarie. Societatea a inregistrat schimbarea denumirii atat la Oficiul Registrului Comertului, cat si la institutiile pietei de capital, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Compania a anunțat că, ulterior schimbării denumirii, va derula un proces de rebranding, astfel încât denumirea, logoul, celelalte simboluri și elemente concrete sau abstracte să transmită misiunea, viziunea și valorile asumate, care să impună perceperea Lion Capital S.A. ca o organizație puternică, creatoare, cu un model de business viabil și de succes, un brand atractiv pentru toate categoriile de investitori, se arată în materialul pregătit pentru AGA. Fondul va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru înregistrarea și protecția legală a tuturor elementelor de identificare și va informa acționarii cu privire la etapele importante parcurse.

În ultimii ani, SIF Moldova s-a redenumit Evergent Investments, iar SIF Transilvania s-a redenumit Transilvania Investments Alliance. SIF Oltenia vrea să își schimbe numele în Infinity Capital Investments, propunerea fiind aprobată de acționari în AGA din 27 aprilie.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out