Update articol:
CNBC:

Ant Group închide anticipat oferta publică de la Hong Kong, pe fondul cererii puternice

Ant Group va închide anticipat oferta publica din Hong Kong, cu o zi mai devreme decât se aștepta, pe fondrul cererii puternice pentru oferta publică inițială (IPO), a declarat pentru CNBC o persoană familiarizată cu problema. Ant Group a refuzat să comenteze atunci când a fost contactat de CNBC.

Gigantul chinez al tehnologiei financiare efectuează o listă dublă în Shanghai și Hong Kong, emițând un număr egal de acțiuni noi în fiecare locație.

Ant Group Co Ltd a stabilit luni preţul pentru  Oferta Publică Iniţială la Bursa din Shanghai la 68,8 yuani (10,27 dolari) per titlu, a anunţat compania chineză de fintech într-un document remis operatorului bursier local, a transmis Reuters, potrivit Agerpres.

Susţinută de gigantul chinez al comerţului online Alibaba Group Holding Ltd, Ant ar urma să se listeze simultan la Hong Kong şi Shanghai, obţinând aproximativ 34 de miliarde de dolari. Ar fi cea mai mare Ofertă Publică Iniţială (IPO) din lume, depăşind recordul de 29,4 miliarde de dolari înregistrat anul trecut de gigantul petrolier Saudi Aramco.

Ant ar urma să vândă 1,67 miliarde de acţiuni la Bursa de la Shanghai şi un nivel similar la Hong Kong, ceea ce reprezintă combinat 11% din capitalul social extins.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDMN si EFSA

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2020)

Participare si vot electronic la AGA din 26.11.2020

VES SA (VESY) (26/11/2020)

Informatii suplimentare privind operatiunile de capital social

ROMCAB SA (MCAB) (26/11/2020)

Depunere plan de reorganizare