Update articol:
Prin plasament privat

Bittnet Systems vrea să emită obligațiuni de 15,4 milioane lei, cu dobândă anuală 9%

Cristian Logofatu, Director Financiar Bittnet Systems / Sursa Facebook

Bittnet Systems a anunțat, astăzi, intenția conducerii de a derula în perioada următoare o ofertă de vânzare de obligațiuni corporative, prin plasament privat, în conexiune cu transferul de afacere semnat Crescendo International.

Operațiunea va avea următoarele caracteristici: • valoare nominală 100 lei; • valoare totală emisiune: 15,4 milioane lei, cu posibilitate de suplimentare; • dobândă anuală 9%, plătibilă semestrial; • scadența 2023.

La finalul lui noiembrie, a intrat la tranzacționare cea de-a treia emisiune de obligațiuni corporative Bittnet în valoare totală de 4,7 milioane de lei.

În octombrie, Bittnet Systems a semnat un contract de investiție sub formă de transfer de afacere privind activitatea de integrare IT&C cu Crescendo International SRL, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Conform acestuia, Crescendo International are un istoric de peste 25 ani în România, cifra de afaceri de 79 milioane lei în 2017 și un profit net de 4.4 milioane lei. Contractul de investiție va fi supus aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.

În raport se arată: “Contractul prevede inter alia: • Transferul activității de integrare IT&C al Crescendo International SRL către dendrio, companie cu acest specific de activitate din grupul Bittnet, contra sumei de 10.900.000 lei; • Transferul include angajații aferenți activității de integrare IT&C dar și echipamentele necesare desfășurării acestei activități, începând cu o dată viitoare, ce va surveni după îndeplinirea următoarelor condiții suspensive: – Obținerea aprobării Consiliului Concurenței asupra tranzacției (sens în care Compania a început deja demersurile); – Obținerea avizului asupra tranzacției în Adunarea Generala Extraordinara a fiecărei parți din tranzacție – sens în care Compania va convoca AGEA pentru a ratifica investiția; – Obținerea finanțării (sub forma de obligațiuni corporative sau împrumut bancar) de către Bittnet pentru a finanța tranzacția”.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate