Update articol:

BT Leasing Transilvania și Țiriac Leasing vor fuziona

Banca Transilvania 1

Acționarii BT Leasing Transilvania IFN SA au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare din 16 august a.c., fuziunea de principiu a BT Leasing Transilvania IFN SA cu Tiriac Leasing IFN SA, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Ca urmare a achizitiei Tiriac Leasing IFN SA de catre Banca Transilvania SA in luna iunie, ambele societati de leasing fac parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, fuziunea avand ca obiectiv o consolidare fireasca si totodata o crestere a businessului de leasing.

Fuziunea se va desfasura conform prevederilor legale, iar pana la momentul finalizarii acesteia cele doua institutii financiare nebancare vor avea in continuare activitate separata.

Recent, Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania SA intenționează să preia Țiriac Leasing IFN SA.

Țiriac Leasing IFN SA este o instituție financiară nebancară ce activează pe piața serviciilor financiare, prin acordarea de finanțare pentru autovehicule (preponderent) și echipamente, prin leasing financiar și, într-un volum foarte redus, prin credit.

BVB | Știri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (04/10/2022)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 23 sept. - 03 oct. 2022

PREBET SA AIUD (PREB) (04/10/2022)

Hotarari AGA O & E 3 Octombrie 2022

Call Warrant on Siemens AG (RCSIE23C1) (04/10/2022)

Reluare tranzactionare - ora 14:10 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (04/10/2022)

Tranzactii parti afiliate - EFSA - OPCOM

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (04/10/2022)

Renuntare mandat membru al Comitetului de Audit