Update articol:

Bunge contribuie cu echipamente de protecție pentru a susține lupta centrelor medicale din România împotriva COVID-19

  • Donația face parte din angajamentul global al companiei de a sprijiini sănătatea și a lupta împotriva foametei

 Bunge donează echipamente de protecție și bani către mai multe instituții medicale, printre care și Spitalul Lehliu. Contribuțiile fac parte din angajamentul companiei de a se implica în lupta pentru combaterea cazurilor de boală și foamete provocate de COVID-19, în comunitățile în care aceasta este prezentă, potrivit unui comunicat de presă.

Compania Bunge oferă două paturi pentru secția de Terapie Intensivă complet utilate și echipamente de protecție pentru personalul medical, incluzând 2,500 măști, 150 litri de dezinfectant, 200 cutii de mănuși și 200 combinezoane către aceste instituții.

“Siguranța comunităților în care angajații Bunge locuiesc și își desfășoară activitatea rămâne o prioritate pentru noi. În zonele în care unitățile noastre sunt amplasate, procurarea de echipamente de protecție pentru personalul medical poate fi dificilă. Suntem mândri că putem asigura aceste provizii și că le putem sprijini eforturile în vremurile acestea nesigure”, a afirmat Cristian Mihăilescu, Country Lead Bunge Romania. 

Compania precizează ca atât în Lehliu, Buzău, București, cât și în întreaga lume, Bunge continuă să ia măsuri proactive pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților, familiilor lor și a comunităților în care operează. Bunge reprezintă o parte decisivă a infrastructurii alimentare globale, iar echipa rămâne dedicată să se asigure că produsele alimentare și ingredientele de bază ajung de la fermieri la consumatori într-un mod sigur și sustenabil.

În Romania, Bunge operează două fabrici de producție în Lehliu și Buzău și procesează și comercializează cereale, semințe de floarea soarelui, rapiță, soia și biocombustibili. 

BVBStiri BVB

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (05/08/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

MUNICIPIUL BACAU (BAC26B) (04/08/2020)

Modificare rata dobanda cupon 45

MUNICIPIUL BACAU (BAC26A) (04/08/2020)

Modificare rata dobanda cupon 49

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/08/2020)

Notificare Voltinvest - Indice de alocare pentru oferta publica de cumparare actiuni SIF5