Update articol:

Călin Georgescu, premierul propus de AUR, filmat înotând într-un lac la -6 grade, transmite un mesaj susţinătorilor lui: Fii tu cel care alege pentru tine! (video)

Captura Youtube Captura Youtube

Călin Georgescu, premierul propus de AUR, a transmis un mesaj inedit către români, fiind filmat acum câteva zile într-o staţiune montană, înotând într-un lac la -6 grade.

Potrivit textului care însoţeşte filmul pe Youtube, Călin Georgescu transmite susţinătorilor lui: FII TU CEL CARE ALEGE PENTRU TINE! – “un mesaj concentrat de împuternicire pentru aceste vremuri și care ne cheamă să rămânem neclintiți în credinţă”.

 

Călin Georgescu a fost premierul propus de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), care a obţinut peste 8% la alegerile parlamentare.

Călin Georgescu a mai fost raportor special al ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România. Acesta a mai ocupat funcţii de consilier şi de secretar general al Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Numele acestuia a fost vehiculat de mai multe ori în presă pentru funcţia de premier.

Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu a declarat: În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani, România este ca o mină din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România. (…) Ssclavagismul nu a dispărut. Ci doar e o altă formă. România a ajuns aici pentru că e într-un haos bine calculat. Trăim într-o formă anticulturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani.

România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și, ceea ce este cel mai grav, stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține”.

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (22/06/2021)

Convocare AGAO 26.07.2021/ 27.07.2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (22/06/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 14 - 21 iunie 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (22/06/2021)

Acceptare mandate membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/06/2021)

Incheiere contract vanzare-cumparare pentru cumpararea unui teren

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (22/06/2021)

Hotarari AGA O din data de 22 iunie 2021