Update articol:
#SOLIDARITATE

CAMPANIA FINANCIAL INTELLIGENCE DE SUSȚINERE A ECONOMIEI ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Financial Intelligence a lansat CAMPANIA DE SUSȚINERE A ECONOMIEI ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19 prin care venim în întâmpinarea companiilor cu proiecte editoriale de educație financiară, sfaturi pentru investitori, recomandări pentru companii, informări despre măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, promovarea inițiativelor private de CSR, publicarea comunicatelor de presă ale companiilor. Campania va fi derulata atât pe site-ul financialintelligence.ro cât și în social media (postări în paginile Financial Intelligence: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, dar și în diverse grupuri de interes de pe rețelele sociale).

Financial Intelligence vine în întâmpinarea mediului de business cu o campanie menita să ajute la combaterea efectelor negative în economie cauzate de pandemia COVID-19.

Consideram că în această perioadă este extrem de important ca toate companiile să arate deschidere, să ne unim forțele și să ne susținem reciproc, pentru că numai așa vom putea suporta mai usor efectele negative în economie. Foarte multe companii sunt nevoite să-și regândească modelul de business pentru a putea supraviețui. Cu cât vom avea capacitatea să ne reorientăm mai bine, cu atât efectele negative asupra tuturor industriilor vor fi mai mici.

Financial Intelligence a luat măsuri de prevenție a răspândirii noului coronavirus și și-a sistat activitatea de organizare de evenimente clasice, până la depășirea acestor momente.

În schimb, cu ajutorul tehnologiei, venim în întâmpinarea mediului de business cu noi produse adaptate contextului actual: videoconferințe, webinarii, proiecte editoriale online.

De asemenea, prin Campania de susținere a emitenților BVB, lansată recent, ne alăturăm inițiativelor din mediul privat de a pune la dispoziție resurse proprii, în mod gratuit, pentru a face față mai ușor acestei perioade dificile și oferim emitenților BVB posibilitatea să publice GRATUIT convocatoarele AGA pe site-ul nostru, în secțiunea ANUNȚURI AGA EMITENȚI BVB, până la finalul lunii aprilie, pentru a asigura informarea corespunzătoare a acționarilor și investitorilor. Preluăm, tot GRATUIT, și anunțurile emitenților legate de procedurile de desfășurare AGA, în contextul epidemiei și al măsurilor restrictive adoptate de autorități.

Mulțumim partenerilor care au făcut posibilă realizarea CAMPANIEI FINANCIAL INTELLIGENCE DE SUSȚINERE A ECONOMIEI ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19:

CEC Bank, Bursa de Valori București, Raiffeisen Bank, Idea Bank, SIF Banat Crișana, SIF Moldova, BRK Financial Group, Electrica, X Trade Brokers, Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub PresiuneAsociația Furnizorilor de Energie Electrică din RomâniaConpet, Cupru Min SA AbrudVeridio, Goldring.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (17/09/2021)

Functionarea Unitatii 1 la putere redusa

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 20 si 21 Septembrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Suspendare tranzactionare - 16:36 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera