Update articol:

Citi l-a numit pe Munir Nanji în rolul de director regional pentru Europa Centrală

Citi l-a numit pe Munir Nanji în rolul de director regional pentru Europa Centrală

Citi a anunțat numirea lui Munir Nanji în funcția de director regional pentru Europa Centrală și Citi Country Officer (CCO) pentru Cehia, începând cu 1 septembrie 2021. În rolul de director regional, Munir îi succede lui Kevin A. Murray, care s-a retras în august 2021. El îi va raporta lui Kristine Braden, director regional pentru Europa și va coordona sucursalele Citi din România, Bulgaria, Cehia, Ungaria și Slovacia, precum și 11 țări din regiune în care banca nu are prezență fizică, însă desfășoară activitate bancară în sprijinul clienților instituționali (non-presence countries). În rolul său de Citi Country Officer pentru Cehia, care este supus aprobării de către autoritățile de reglementare, Munir îl înlocuiește pe Michal Nebesky, care va părăsi Citi pentru alte oportunități profesionale.

În prezent, Munir Nanji coordonează divizia Citi Global Subsidiaries Group, dedicată clienților companii multinaționale, pentru regiunea Asia-Pacific, cu sediul în Singapore. Anterior, Munir a avut mai multe roluri la nivel internațional în Asia, Europa și Africa, cu responsabilități locale și regionale în divizii precum corporate bank, managementul produselor și guvernanța entităților juridice. Înainte de Citi, Munir a lucrat pentru UniCredit, sprijinind etapa de expansiune în Europa Centrală. Munir și-a început cariera ca Management Associate la Citi Kenya.

Cu privire la numirea sa, Kristine Braden, director regional pentru Europa, a declarat: „Sunt încântată să-i urez bun venit lui Munir Nanji înapoi în Europa Centrală, care este o regiune importantă pentru Citi. Munir aduce 30 de ani de experiență bancară internațională în conducerea unora dintre cele mai mari divizii de business ale noastre și în gestionarea unor segmente de clienți cheie în Asia și în EMEA. Sub conducerea sa, Citi va continua să contribuie la creșterea economică și progresul acestor piețe importante”.

Citi, una dintre cele mai importante bănci globale, deține 200 de milioane de conturi de clienți și desfășoară activitate bancară în peste 160 de țări din întreaga lume. La nivel global, Citi oferă persoanelor fizice, companiilor, guvernelor și instituțiilor o gamă largă de produse și servicii financiare, inclusiv credite și servicii bancare pentru persoane fizice, corporate și investment banking, servicii pentru valori mobiliare și de gestionare a lichidităților precum și soluții de wealth management.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii