Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea companiilor Great United Trading s.r.o și Win Bright Asia Limited de către Montecristo Retail Ro S.R.L.

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Montecristo Retail Ro S.R.L. intenționează să preia companiile Great United Trading s.r.o, Win Bright Limited și, în mod indirect, Timeout Italia S.R.L, potrivit unui comunicat de presă.

Montecristo Retail RO S.R.L. comercializează, pe piața românească, îmbrăcăminte și încălțăminte aparținând brandurilor „Kenvelo”, „Lee Cooper” și „Timeout”.

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în același timp furnizor pentru Montecristo Retail RO S.R.L.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înființată cu scopul de a deține dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate și nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia S.R.L. este deținută de către Great United Trading s.r.o. și activează pe piața comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.

În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021