Update articol:

Consiliul Concurenței analizează preluarea Fameccanica Data S.p.A., Italia, de către Angelini Holding S.p.A., Italia

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Angelini Holding S.p.A., Italia, intenționează să preia Famecccanica Data S.p.A., Italia, potrivit unui comunicat de presă.

Consiliul Concurenţei a precizat: “Angelini Holding S.p.A din Italia desfășoară o activitate structurată pe mai multe paliere: produse farmaceutice, parfumerie și îngrijire a pielii, produse de îngrijire personală, produse de întreținere a țesăturilor și de îngrijire casnică, producția și comercializarea vinurilor fine, mașini pentru producția și ambalarea produselor de unică folosință de igienă, alimente pentru copii.

În România, Grupul Angelini activează prin intermediul a două subsidiare, Angelini Pharmaceuticals România S.R.L. – activă pe segmentul produse farmaceutice – şi Fater Central Europe S.R.L. – activă pe segmentul îngrijire personală, produse pentru întreținerea țesăturilor și produse de îngrijire casnică.

Fameccanica Data S.p.A., Italia, produce și vinde echipamente de automatizare și robotică necesare fabricării produselor de igienă, îngrijire personală, echipamentelor pentru ridicarea coletelor și automatizarea fabricilor etc.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.”

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative