Update articol:

Cristian Buşoi cere demisia şefului ANRE, Dumitru Chiriţă, din cauza proastei gestionări a momentului liberalizării pieței de energie electrică

Foto Facebook Foto Facebook
Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România, consideră europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, preşedintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European.
Potrivit acestuia, sunt milioane de români care, astăzi, plătesc tarife crescute pentru că nu li s-a spus ce trebuie să facă de către o instituție a statului, ANRE, care ar fi trebuit să îi respecte, să îi informeze și să îi protejeze.
Cristian Buşoi spune: “Reușita liberalizării se măsoară prin numărul consumatorilor care își schimbă furnizorul, care la noi este mult prea mic. Având în vedere aceasta situație, solicit public președintelui ANRE să își depună mandatul. Cred că este timpul să reprofesionalizăm această instituție și să analizăm inclusiv rolul său în arhitectura instituțională a statului român”.

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (18/01/2021)

Informatii cu privire la perioada inchisa tranzactionarii: 23 ian - 22 feb 2021

STK EMERGENT (STK) (18/01/2021)

Schimbare denumire administrator STK Emergent