Update articol:

Documente clasificate au fost găsite şi în casa fostului vicepreşedinte american Mike Pence

mike pence

Documente clasificate au fost descoperite la casa fostului vicepreședinte al SUA Mike Pence din Indiana săptămâna trecută, iar acesta a predat aceste înregistrări clasificate FBI, a declarat reprezentantul său în scrisori văzute de Reuters.

Reprezentantul lui Pence a trimis o scrisoare Arhivelor Naționale în care anunță existenţa  documentelor și într-o scrisoare separată a spus că FBI a venit la domiciliul fostului vicepreședinte pentru a colecta documentele.

FBI şi Divizia de Securitate Naţională a Departamentului de Justiţie au lansat o analiză a documentelor şi a modului în care acestea au ajuns în casa lui Pence din Indiana.

Descoperirea vine după ce Pence a declarat în repetate rânduri că nu a avut niciun document clasificat în posesia sa.

Într-o scrisoare către Arhivele Naţionale obţinută de CNN, reprezentantul lui Pence la Arhive, Greg Jacob, a scris că un “număr mic de documente purtând marcaje clasificat” au fost împachetate din greşeală în cutii şi transportate la locuinţa vicepreşedintelui.

“Vicepreşedintele Pence nu a ştiut de existenţa unor documente sensibile sau clasificate la reşedinţa sa personală”, a scris Jacob. “Vicepreşedintele Pence înţelege importanţa deosebită a protejării informaţiilor sensibile şi clasificate şi este pregătit şi dispus să coopereze pe deplin cu Arhivele Naţionale şi cu orice anchetă corespunzătoare”, arată documentul.

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (30/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - Tranzactii raportate in S2 2022

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/01/2023)

Indreptare erori materiale in tranzactiile parti afiliate incheiate in S2 2022

MedLife S.A. (M) (30/01/2023)

Amendament - raport conf. art. 108 din Legea 24/2017 (R) ianuarie - iulie 2022

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (30/01/2023)

Amendament - Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)