Update articol:

DS Smith îl numește pe Marius Juncanariu în funcția de Director General al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărnești

Marius JUNCANARIU - DS Smith Zărnești

DS Smith anunță numirea lui Marius Juncanariu în funcția de Director General al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărnești, începând cu luna mai. Marius Juncanariu preia acest rol de la Alan Young, fostul Director General, care își va continua activitatea în cadrul Grupului DS Smith, la nivel european. Unitatea de producție din Zărnești este cea mai mare de acest tip din România și asigură necesarul pentru aproape jumătate din piața locală, potrivit unui comunicat de presă.

​Cu o experiență profesională de peste 15 ani și specializări multiple incluzând domenii precum finanțe, contabilitate, control, raportare și management, Marius Juncanariu s-a alăturat companiei DS Smith Zărnești în martie 2018, în calitate de Director Financiar. De profesie este economist și a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, fiind licențiat în Economie și Administrarea Afacerilor.

“Preluarea funcției de Director General al DS Smith Zărnești este onoare profesională și reprezintă, în același timp, o mare responsabilitate pentru mine. Unitatea de producție de la Zărnești, care va împlini curând 170 de ani de tradiție, intră acum într-o nouă etapă, axată pe eficiență, grijă față de mediu și implicare în dezvoltarea comunității locale. Sunt convins că, alături de colegii mei, vom reuși să ne atingem obiectivele și să implementăm cu succes toate investițiile planificate, contribuind concret la dezvoltarea economiei locale și a orașului Zărnești.” a declarat Marius Juncanariu.

Fabrica DS Smith din Zărnești este cea mai mare unitate de producție a hârtiei pentru ambalaje din România, asigurând necesarul pentru aproape jumătate din piața locală și utilizează ca materie primă 100% deșeurile de hârtie și carton.

DS Smith deține în România un centru de coordonare a operațiunilor de reciclare în București, două depozite de reciclare în Otopeni și Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie pentru ambalaje, la Zărnești, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav și la Timișoara și 3 puncte de lucru, în Pitești, Timișoara și Otopeni, județul Ilfov, unde lucrează, în total 650 de angajați.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (18/06/2021)

Diminuare capital social - emitere certificat ASF