Update articol:

Electromagnetica a convocat acționarii pentru reducerea numărului de administratori

electromagnetica

Electromagnetica a convocat acționarii, pe 3 iulie, pentru reducerea numărului de administratori, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București. Convocarea vine la solicitarea SIF Oltenia, actionar ce detine 28,161% din capitalul social.

Printre modificările solicitate de SIF Oltenia (SIG5) se numără reducerea numărului de administratori de la 7 la 5: “Societatea comercială este administrată în sistem unitar, de către un Consiliu de Administratie compus din 5 administratori, aleși de adunarea generală a acționarilor pe o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de a fi realeși. Majoritatea membrilor Consiliului de Administrație este formată din administratori neexecutivi (care nu au fost numiți directori).”

“Consiliul de Administrație este condus de un președinte, ales de către membrii Consiliului de Administrație, care poate fi și director general. Președintele este numit pe o durată ce nu poate depăși durata mandatului său de administrator. Președintele poate fi revocat oricând de către Consiliul de Administratie”, este o alta modificare solicitata.

ASOCIATIA PAS ELECTROMAGNETICA detine 24,12% din companie.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out