Update articol:

Facebook, Instagram şi Whatsapp au căzut, fiind afectaţi utilizatori din mai multe țări

Reţelele Instagram, Facebook și WhatsApp au căzut în această după amiază, fiind afectaţi oameni din întreaga lume, care au raportat probleme de postare de conținut, conectare și chiar blocare, conform dailymail.co.uk. 

Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Europa par a fi cel mai grav lovite de seria de întreruperi. Dar probleme au raportat  şi utilizatorii din Australia, Brazilia, Columbia, Japonia, Mexic, Filipine, Rusia, Singapore, Africa de Sud și Uruguay.

Mulţi utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor. De asemenea, o parte din utilizatori reclamă grave probleme de comunicare pe Whatsapp.

Pe blogul companiei încă nu este anuțată rezolvarea problemelor și nici un termen de soluționare. De altfel, momentan nu a fost anunțată sursa problemelor cu care se confruntă utilizatorii.

Toate aceste probleme vin la numai o zi de la o altă pană cu care s-a confruntat Compania CloudFlare, care protejează şi accelerează peste 785 000 de pagini web din întreaga lume și care a avut probleme marţi după-masă, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate. Cei care au încercat să intre pe paginile respective au primit eroarea 502.

Facebook, Instagram şi Whatsapp au avut probleme şi în luna martie, fiind afectaţi circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)