1. Eveniment


FORUMUL GAZELOR NATURALE

Evoluția prețului gazelor naturale în pandemia de Covid 19

ediția a II-a
05 noiembrie 2020
11:00 – 14:00

LIVE pe Financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de Youtube Financial Intelligence

NOTĂ: Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului COVID-19, evenimentele Financial Intelligence planificate pentru anul acesta se vor desfășura în mediul ONLINE, până la depășirea acestor momente.

 

2. Agenda


 • Liberalizarea prețului la gaze naturale;
 • Evoluția prețului gazelor naturale;
 • Tendințe ale creșterii prețului gazelor naturale;
 • Definirea consumatorului vulnerabil;
 • Cine și când trebuie să intervină în controlul prețului;
 • Finanţarea trecerii de la cărbune la regenerabile, prin gaze naturale;
 • Hidrogenul – sursa de energie a viitorului;
 • Influența BRUA asupra prețului gazelor;
 • Extinderea reţelei de distribuţie a gazelor;
 • Prețul gazelor naturale în Europa;
 • România – potențial hub european de gaze naturale;
 • Perspectiva evoluției prețului gazelor după demararea exploatării în Marea Neagră.

 

3. Speakeri


Virgil POPESCU  
Ministrul Economiei,
Energiei și Mediului de Afaceri (tbc)

Petrică Lucian RUSU
Secretar de Stat,
Secretariatul General
al Guvernului (confirmat)

Cristina PRUNĂ
Membru al 
Comisiei pentru industrii şi
servicii, Camera Deputaților (confirmat)

Dumitru CHIRIȚĂ
Președinte,
Autoritatea Națională de Reglementare
în domeniul Energiei (ANRE) (tbc)

Franck NEEL
Membru al Directoratului OMV Petrom,
responsabil pentru activitatea de Downstream Gas
și Președintele Federației Patronale
Petrol și Gaze (confirmat)

Iulian IANCU  
Președinte CNR – CME,
deputat PSD,
Secretar Camera Deputaților (tbc)

Nicolae TURDEAN  
Președinte
Agenția Națională pentru
Resurse Minerale ANRM (tbc)

Florinel DINU  
Rector,
Universitatea Petrol – Gaze
din Ploieşti (tbc)

Moderator: Dumitru CHISĂLIȚĂ  
Președinte,
Asociația Energia Inteligentă (confirmat)

 

4. Organizatori


FINANCIAL INTELLIGENCE

Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity.

La mai bine de doi ani de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de 5,8 milioane de afișări.

54,6% din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 45,4% sunt bărbați. 57% dintre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 17% dintre aceștia sunt persoane cu vâste cuprinse între 45-54 de ani.

De la începutul anului 2020, până în luna octombrie, financialintelligence.ro a înregistrat 4,1 milioane de  afișări și 2,1 milioane de utilizatori unici, potrivit Google Analytics.

Evenimentele FINANCIAL INTELLIGENCE sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, peste 165.000 de participanți, atât în mediul offline cât și online, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

Financial Intelligence a fot pionier, precum și inovator digital în domeniul evenimentelor online. Ne-am adaptat rapid modelul de business pentru a ajuta în aceste momente dificile generate de pandemie.

ASOCIAȚIA ENERGIA INTELIGENTĂ – asociația celor care consumă sau produc energie

Asociația Energia Inteligentă, înființată în 2016, colectează informații, analize, diseminează și produce know how pentru participanții din sectorul energiei.

Desfășoară acțiuni sustenabile și realiste pentru apărarea consumatorilor de energie, dar și celorlalți participanți la piață. 

 

5. Audienta


Evenimentul se adresează reprezentanților de top management din piața gazelor naturale, în special, dar și din întreg mediul de business, în general. Vor participa și oficiali ai autorităților de stat, politicieni, investitori instituționali, jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

În plus, evenimentul va atrage o audiență mult mai largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Participanții vor avea oportunitatea să pună întrebări atât prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului, cât și în direct, în timpul evenimentului, pe pagina de Facebook Financial Intelligence, în comentarii.
 

6. Info


Evenimentul se va desfășura ONLINE, pe una din platformele de videoconferințe și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului.

Webinarul va fi mediatizat pe site-ul și canalele social media ale Financial Intelligence, dar și ale partenerilor media.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

 

7. Inscrie-te online


Înlocuirea persoanei înregistrate, cu o altă persoană, poate fi făcută cu condiția anunțării în scris a organizatorului cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului, pe adresa de e-mail office@financialintelligence.ro.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul evenimentului, sau orice parte a programului afișat al acestuia, urmare a unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, Organizatorul va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizație, prin e-mail.
Participând la acest eveniment vă exprimați acordul ca Organizatorul să folosească fotografiile, înregistrările video și declarațiile personale făcute în timpul evenimentului în scopuri publicitare, promoționale și de mediatizare.
Prin înregistrarea la acest eveniment, autorizați organizatorii să includă în lista participanților datele de mai sus. Evenimentul este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.